Pariuri online

Castiga o invitatie dubla la Cupa Mondiala 2022 cu Superbet

Castiga o invitatie dubla la Campionatul Mondial din Qatar si pariuri gratuite in fiecare zi daca ii dai gol lui Bogdan Stelea.


Ce este Supergol?

Supergol este o promotie limitata din partea Superbet Romania prin care puteti castiga pariuri gratuite zilnic dar si o invitatie dubla la Campionatul Mondial 2022 din Qatar.

Cum functioneaza?

Oferta este valabila pentru clientii noi dar si cei vechi. Clientii care isi deschid acum cont nou primesc exclusiv 5 penalty-uri la verificarea contului + 10 penalty-uri dupa primul depozit. Pentru fiecare 100 RON mizati pe sport live sau pre-live primiti cate un penalty, avand ocazia sa adunati pana la 5 penalty-uri pe zi.

Cand?

Oferta este valabila in perioada 27.10.2022 – 13.11.2022 iar tragerea la sorti pentru marele premiu, vacanta in Qatar pentru Mondial are loc pe 3.11.2022 – la aceasta vor participa doar cei care s-au inscris in prima saptamana.

Cum poti participa?

  1. Deschide un cont nou la Superbet (daca nu esti deja inregistrat)
  2. Verifica contul
  3. Foloseste penalty-urile primite pentru a inscrie in poarta lui Bogdan Stelea

Termeni si conditii

  • Oferta este valabila in perioada 27.10.2022 – 13.11.2022
  • Oferta este valabila pentru toti clientii
  • Clientii noi primesc 5 penalty-uri dupa ce isi verifica contul si extra 10 penalty-uri dupa ce fac prima depunere
  • Puteti obtine penalty-uri cu fiecare bilet plasat pe o miza de minima 100 RON, cota minima 1.60 pe bilet sigle sau cota minima 2.50 pentru bilet multiplu
  • Executa penalty-urile si primesti 10 RON freebet pentru fiecare gol inscris
  • In plus daca participi in prima saptamana ai sansa sa participa la tragerea la sorti pentru invitatia dubla la Mondial din 3.11.2022

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.