Castiga mai mult daca Halep se impune la Australian Open


Romanca a inceput 2018 cu dreptul

Liderul mondial Simona Halep nu are o misiune usoara in prima saptamana la Australian Open, ca sa nu mai vorbim de a doua. Romanca nu are niciun titlu de Grand Slam pana acum, insa poate acesta va fi anul ei, inceputul de 2018 sunand promitator, cu titlul castigat la Shenzen.

Multa lume asteapta castigarea primului titlu de Grand Slam de la Simona Halep, prin urmare casa de pariuri Fortuna ne propune o promotie curajoasa, la care sunt eligibili toti utilizatorii. Nu trebuie decat sa plasezi in orice faza a competitiei un pariu pre-live pe faptul ca Simona Halep va castiga Australian Open, iar daca asta se va intampla vei castiga cu 50% in plus decat in mod normal.

FortunaHalep este pe un trend ascendent

Pariază acum

Afla mai jos mai multe detalii despre cum poti castiga mai mult daca Halep se impune la Australian Open.

Miza minima a pariului conform caruia Simona va triumfa este 100 lei. In acest moment romanca este cotata cu prima sansa, la egalitate cu Svitolina, avand cota 8.5. Asta inseamna ca ai putea castiga minim 850 lei in mod normal, daca vei miza inaintea inceperii turneului si daca vei respecta miza minima. Evident, odata cu avansarea in turneu cota romancei va incepe sa scada. Bonusul reprezinta 50% din valoarea castigului, in cazul de fata 425 lei. Bonusul maxim este de 500 lei.

Campania nu este disponibila in cazul in care ai un bonus in curs de rulaj. Daca Halep va triumfa, imediat dupa incheierea finalei, pe langa castigul cash este acordat bonusul, acesta fiind valabil timp de 7 zile. Pentru a putea fi retras, trebuie rulat de 10 ori pe cote minime de 1.9.

 

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Fortuna inregistreaza-te aici
  2. Pariaza online
  3. Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de minim 100 lei conform caruia Halep va castiga Australian Open
  4. Daca Halep va triumfa vei primi in plus 50% din castig sub forma de bonus.

Nu ezita sa participi la promotie daca simti ca Halep va triumfa