In afara ofertei bogate insa, casele de pariuri speculeaza acest eveniment oferind promotii care de care mai tentante. Este cazul si celor de la Unibet, care prezinta un jackpot pentru fiecare meci, atat din faza grupelor, cat si din fazele eliminatorii. Premiile totale din jackpoturi se ridica la valoarea de 1 000 000 euro, pentru fiecare meci de la CM 10 jucatori urmand sa imparta jackpotul. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu pe respectivul meci in valoare de minim 25 lei, pariu ce poate fi pre-live sau live. Pentru fiecare 25 lei pariati pe acel meci vei primi un bilet la tragerea la sorti. Daca vei plasa minim 25 lei pe un bilet multiplu cu selectii exclusiv de la Campionatul Mondial vei primi un tichet la jackpot pentru fiecare din meciurile prezente pe bilet.

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

Mai mult, pentru orice pariu efectuat pe Campionatul Mondial primesti un bilet la extragerea pentru marea finala, acolo unde jackpotul este de minim 150 000 euro. Ultima zi a promotiei este 15 iulie. Daca vei plasa un pariu antepost, care nu are legatura cu niciunul dintre meciuri, pariuri ce pot viza castigatoarea competitiei, a grupei, golgheterul etc., vei primi bilete doar pentru marea finala de pe 15 iulie. Pariurile la care optezi pentru Cash Out nu sunt eligibile la promotie. Jackpotul pentru fiecare meci il vei observa in dreptul ofertei pentru acel meci, fiind impartit in mod egal intre cei 10 castigatori.

Cum pot avea o sansa la jackpoturi?

  1. Daca nu ai cont la Unibet inregistreaza-te acum
  2. Plaseaza pariuri pe meciurile de la CM2018
  3. Pentru fiecare 25 lei pariati vei primi un bilet la tragerea la sorti pentru jackpotul respectivului meci si unul pentru marea finala
  4. Pe un bilet multiplu vei primi atatea bilete cate selectii ai
  5. Jackpotul la fiecare meci va fi impartit in mod egal intre 10 norocosi castigatori
Pariaza