Una dintre ele o prezinta Unibet, in urma promotiei putand castiga freebeturi daca vei paria pe anumite ligi de fotbal in fiecare weekend din luna mai. Mai exact, de vineri, ora 14:00, pana la sfarsitul zilei de duminica.

Freebeturile vor fi disponibile pe 1 iunie, insa vor exista si recompense imediate, care se vor acorda in fiecare zi de luni din luna mai. Asadar, poti lua maxim 4 freebeturi si 4 vouchere de crestere a profitului. Toata lumea poate participa la promotie, pentru a face asta trebuind sa optezi o singura data din pagina promotiei. Plaseaza apoi 5 pariuri pre-live in fiecare weekend cu o miza minima de 30 lei pe orice meci din cel putin una dintre urmatoarele ligi de fotbal: Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Jupiler League (Belgia), Superligaen (Danemarca), Eredivisie (Olanda), FA Cup (Anglia), Championship (Anglia), Eliteserien (Norvegia) si Allsvenskan (Suedia). Cota minima a fiecarui pariu este 1.4.

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

Vei castiga bonusuri pentru Campionatul Mondial in fiecare weekend

Astfel, daca vei miza in total minim 30 lei pe cele 5 pariuri luni vei primi o crestere a profitului de 10%, pe care o vei putea pe orice bilet doresti, iar freebetul pe care il vei primi in iunie va fi de 10 lei. Daca vei miza minim 60 lei cresterea profitului va fi de 20%, iar freebetul de 20 lei. In cazul in care vei miza peste 120 lei pe cele 5 pariuri cresterea profitului va fi de 30%, iar freebetul de 60 lei. Voucherul pentru cresterea profitului poate fi folosit doar pe meciurile de fotbal, in vreme ce freebeturile se pot folosi doar pe partide de la Campionatul Mondial. Miza maxima permisa pentru fiecare bilet de crestere a pariurilor este 150 lei, iar plata bonus maxima a fiecarui bilet de crestere a pariurilor este de 6 000 lei.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Unibet inregistreaza-te aici
  2. Promotii
  3. Castiga pariuri gratuite pentru Cupa Mondiala
  4. Optati
  5. Plaseaza in weekendurile din mai 5 pariuri conform cerintelor pe ligile de fotbal mentionate
  6. Lunea urmatoare plasarii pariurilor vei primi un voucher de crestere a profitului, care poate fi plasat doar pe fotbal
  7. Pe 1 iunie vei primi un freebet pentru fiecare weekend in care ai pariat, freebet ce poate fi folosit doar la partidele de fotbal de la Campionatul Mondial
Pariaza