Castiga bonusuri de 150 RON pariind pe tenisul masculin


Vei primi recompensa indiferent de rezultate

In aceasta saptamana se desfasoara turneul ATP de la Monte Carlo, cel de-al treilea Masters al anului, turneu la care participa 4 jucatori din top 5 in clasamentul mondial. Vorbim despre un eveniment suficient de important incat casa de pariuri Netbet sa ne propuna o promotie. In urma acesteia poti obtine 3 bonusuri, fiecare in valoare de 50 RON. Toata lumea poate participa la promotie, fie ei utilizatori noi sau vechi ai casei online Netbet.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la promotie din pagina acesteia, inscriere valabila pana in noaptea de 23 aprilie, ora 1:59 si sa plasezi 10 pariuri singure pe bilet exclusiv din turneul ATP de la Monte Carlo, doar pe tabloul de simplu. Miza minima a fiecarui bilet trebuie sa fie 50 lei, iar cota minima 2.00. Pariurile pot fi live sau pre-live, meciurile trebuind sa fie distincte.

NetbetPromotie demna de luat in calcul

Pariază acum

Indeplinind aceste cerinte vei castiga bonusuri de 150 RON pariind pe tenisul masculin, fie ca pariurile sunt sau nu castigatoare.

Bonusurile vor fi acordate sub forma de freebet in termen de 48 ore de la incheierea turneului (22 aprilie). Freebeturile trebuie plasate in cel mult 7 zile de la creditare pe un eveniment din tenis la o cota minima de 2.00. Daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Freebetul trebuie pariat integral (intreaga suma din freebet pe un singur pariu).

Cum particip?

  1. In cazul in care nu ai cont la Netbet inregistreaza-te aici
  2. Promotii
  3. 3X50 RON – ATP Monte Carlo
  4. Inscriere
  5. Sport/Pariuri live
  6. Plaseaza 10 pariuri exclusiv de pe tabloul de simplu masculin de la Monte Carlo
  7. Miza minima a unui pariu e de 50 lei, iar cota minima 2.00
  8. Vei primi toate cele 3 freebeturi indiferent cate dintre pariurile tale au fost castigatoare si cate nu

Indeplinirea conditiilor iti aduce automat 3 freebeturi