Castiga 7 bonusuri cu meciurile amicale din aceasta saptamana


Primesti bonusul indiferent de rezultatul pariurilor

In perioada 22-28 martie se vor disputa multe amicale, care implica tari de pe toate continentele, nu doar din Europa. Chiar daca desfasurarea meciurilor amicale este ceva mai greu de prezis decat a celor oficiale, cu siguranta vei gasi cateva meciuri care te vor atrage.

In acest sens casa de pariuri Fortuna te tenteaza cu o promotie in urma careia vei castiga 7 bonusuri, fiecare in valoare de 10 RON. Pentru a obtine un bonus trebuie ca intr-o zi din intervalul 21-28 martie sa plasezi doua pariuri, live sau pre-live, exclusiv pe amicalele internationale. Nu conteaza in ce zi din interval se desfasoara meciurile alese de tine, important fiind sa plasezi doua pariuri in acea zi. La promotie participa toti utilizatorii Fortuna.

FortunaDoar meciurile amicale conteaza

Pariază acum

In total poti castiga 7 bonusuri cu meciurile amicale din aceasta saptamana, cate unul pentru fiecare zi in care vei respecta conditiile.

Asta inseamna ca pentru a fructifica la maxim promotia trebuie sa plasezi cate doua pariuri pe meciuri amicale in 7 zile, pana pe 28 martie. Miza minima a fiecarui pariu este de 20 lei, iar cota minima 1.5. Bonusul este acordat imediat dupa validarea pariului, fie ca acesta este castigator sau nu. Evident, la promotie nu participa pariurile la care s-a folosit Cash Out. Bonusul este acordat sub forma de freebet, trebuind folosit in cel mult 7 zile de la creditare. Acesta poate fi plasat pe un pariu simplu sau bilet multiplu, singura restrictie fiind aceea a cotei maxime, care nu trebuie sa depaseasca valoarea 8.00.

Ce trebuie sa fac?

  1. Daca nu ai cont la Fortuna inregistreaza-te aici
  2. Pariaza online/Pariaza live
  3. Plaseaza doua pariuri intr-o anumita zi, conform cerintelor, doar pe meciurile amicale
  4. Pentru fiecare zi in care faci asta vei primi 10 lei freebet, putand beneficia de promotie de 7 ori pana pe 28 martie

Castigi indiferent de rezultat