Pariuri online

Castiga 40 RON freebet LIVE daca pariezi pe finala Europa League 2021

In aceasta miercuri de la ora 22:00 se joaca finala Europa League 2021: Villarreal vs Manchester United. Intra in contul tau Sportingbet si plaseaza un pariu pe finala UEL pentru a fi recompensat cu un FREEBET LIVE in valoare de 40 RON, valabil tot pentru finala Ligii Europa.


Villarreal a avut un parcurs excelent in Europa League iar la acest parcurs a contribuit intr-o foarte mare masura Unai Emery, un expert in aceasta competitie. Spaniolii au eliminat pe rand din 16-imi pana in finala pe: Salzburg, Dinamo Kiev, Dinamo Zagreb si Arsenal.

Manchester United a avut un sezon destul de bun, se putea si mai bine la un asemenea club, dar locul 2 in Premier League este o realizare tinand cont de competitia care este acum pentru top 4. “Diavolii” au trecut pe rand de Real Sociedad, AC Milan, Granada si AS Roma.

Cele doua cluburi nu s-au mai intalnit de foarte mult timp, de pe vremea cand ambele jucau constat in UEFA Champions League, mai exact in perioada 2005-2008 cand s-au intalnit de 4 ori. Toate cele 4 partide directe s-au incheiat la egalitate.

Sportingbet Romania aduce tuturor clientilor un bonus sub forma de pariu gratuit live de 40 RON pentru finala Europa League. Pentru a va califica tot ce trebuie sa faceti este sa plasati un pariu pre-meci, simplu de cel putin 40 RON la cota minima 1.50 pe Villarreal vs. Manchester United. Primesti instant 40 RON freebet live valabil pentru finala Europa League.

Castiga 40 RON freebet LIVE daca pariezi pe finala Europa League 2021

  1. Intra in contul tau Sportingbet (Nu ai cont? DA CLICK AICI!)
  2. Plaseaza un pariu simplu, pre-meci cu minim 40 RON la cota de cel putin @1.50 pe Villarreal – United de miercuri seara
  3. Primesti automat 40 RON freebet live pentru finala Europa League

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.