Daca vei plasa un pariu pe prima repriza a acestui meci la casa de pariuri Betano ai putea castiga un fullbet in valoare de 200 lei. Asta deoarece Betano prezinta o promotie in acest sens, la care sunt eligibii toti utilizatorii. Pentru a participa la misiune trebuie sa-ti accesezi contul, categoria “Promotii”, sub-categoria “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii specifice acestui meci. Se poate intra in misiune pana pe 28 iunie, ora 21:35. Apoi trebuie doar sa plasezi un pariu pre-live sau live pe una dintre numeroasele piete din prima repriza ale meciului dintre Anglia si Belgia, pariul trebuind sa se finalizeze in prima repriza. Cota minima este 1.6, iar miza minima 20 lei.

100% până la 500RON
Pariază acum

Indiferent de rezultatul pariului vei primi un fullbet de 50%, pana la 200 lei, fullbet ce poate fi utilizat doar in a doua repriza a partidei dintre Anglia si Belgia. Fullbetul va fi creditat la cateva minute dupa incheierea primei reprize, putandu-se folosi pe un pariu cu o cota minima de 1.5. Betano este singura casa de pariuri care le ofera fullbeturi utilizatorilor sai, in cazul in care pariul este castigator in cont creditandu-ti-se si valoarea fullbetului, nu doar profitul.

Cum particip la promotie?

  1. Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici
  2. Contul meu -> Promotii -> Misiuni -> Anglia vs Belgia -> Incepe misiunea
  3. Pariuri/Pariuri live
  4. Plaseaza un pariu la o cota minima de 1.6 si cu o miza minima de 20 lei, pe un pariu din prima repriza a meciului dintre Anglia si Belgia
  5. Vei primi un fullbet de 50%, pana la 200 lei, indiferent daca pariul este castigator sau nu
  6. Fullbetul trebuie pariat pe a doua repriza a meciului dintre Anglia si Belgia
Pariaza