Cu siguranta dintre aceste 38 partide iti fac cu ochiul cateva, daca te decizi sa plasezi pronosticuri putand profita de promotia casei de pariuri Betano, promotie in urma careia te poti alege cu un fullbet in valoare de 200 lei. Pentru asta trebuie, in primul rand, sa iti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni”, pentru ca apoi sa selectezi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii intitulate “EuroMisiune”. In misiune se poate intra pana joi, ora 23:40.

100% până la 500RON
Pariază acum

Plaseaza apoi 3 bilete, fiecare trebuind sa aiba minim doua selectii, pe fiecare gasindu-se cel putin un meci din cupele europene. Toate selectiile de pe bilete trebuie sa se incheie pana pe 10 august, ora 23:59. Miza minima a unui bilet este 10 lei, iar cota minima a fiecarui pariu 1.8. Daca vei folosi optiunea Cash Out pentru oricare din cele 3 bilete, nu vei mai fi eligibil la promotie. In cazul in care cel putin doua dintre cele 3 bilete vor fi castigatoare vei obtine un fullbet de 30% din suma mizelor tuturor biletelor, pana la 200 lei. Pana la 12 august trebuie plasat fullbetul pe o cota minima de 1.5, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Amintim ca in cazul unui pariu/bilet castigator atat valoarea fullbetului, cat si profitul, vor fi creditate in cont.

Cum procedez?

  1. Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  2. Contul meu -> Promotii -> Misiuni -> EuroMisiune -> Incepe Misiunea
  3. Pariuri/Pariuri live
  4. Plaseaza 3 bilete a minim doua selectii, fiecare continand cel putin o partida din cupele europene,
  5. Miza minima a fiecarui bilet este 10 lei, iar cota minima 1.8
  6. Daca minim doua bilete sunt castigatoare vei primi 30% din suma mizelor celor 3 bilete, pana la 200 lei, sub forma de fullbet
Pariaza