Avand in vedere partidele disputate in grupa, Franta pare usor favorita, daca vei plasa un pariu pe prima repriza a meciului putand incasa un fullbet de 100 lei de la casa online Betano. La promotie sunt eligibili toti utilizatorii, tot ce trebuie sa faci pentru a o activa fiind sa iti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si sa selectezi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii intitulate “Franta – Argentina”. In misiune se poate intra pana sambata, ora 17:35. Pariul pe prima repriza a meciului poate fi live sau pre-live, cu o miza minima de 20 lei si la o cota minima de 1.6.

100% până la 500RON
Pariază acum

Indiferent daca pariul va fi sau nu castigator, la cateva momente dupa incheierea primei reprize vei primi in cont un fullbet de 50% din miza, pana la 100 lei. Daca se foloseste insa optiunea Cash Out, misiunea este considerata pierduta. Fullbetul poate fi folosit doar pe piete din a doua repriza a meciului dintre Franta si Argentina, la o cota minima de 1.5.

Cum obtin fullbetul?

  1. Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici
  2. Contul meu -> Promotii -> Misiuni
  3. Franta – Argentina -> Incepe misiunea
  4. Pariuri/Pariuri live
  5. Plaseaza un pariu conform cerintelor pe pietele din prima repriza ale meciului dintre Franta si Argentina
  6. Indiferent de rezultat vei primi un Fullbet de 50%, pana la 100 lei, ce trebuie folosit doar pe pietele din a doua repriza in acelasi meci
Pariaza