O astfel de promotie gasesti la casa de pariuri Betano, doar ca aceasta functioneaza exclusiv pe mobil. Vorbim despre o aplicatie, numita Betano Strike, aceasta indemnandu-te sa raspunzi corect la 32 intrebari la rand pentru sansa de a castiga 1 000 000 RON. Intrebarile nu sunt de cultura generala, ci despre un eveniment care se va petrece in urmatoarele meciuri de la Cupa Mondiala. Dupa cum am mentionat si la inceputul articolului, nu te costa nimic sa participi, orice utilizator Betano fiind eligibil. Tot ce trebuie sa faci este sa downloadezi aplicatia Betano Strike, care se gaseste pe site.

100% până la 500RON
Pariază acum

Intrebarile se pot referi la numarul de goluri, rezultatul primei reprize etc., avand optiunea de a alege din lista intrebarilor zilnice. Asadar, pentru a urca in clasament nu trebuie sa raspunzi la toate intrebarile din aplicatie, ci sa alegi una, doua sau mai multe pe zi si sa raspunzi corect. Cu cat mai multe raspunsuri corecte consecutive, cu atat mai mult vei urca in clasament. Daca gresesti o intrebare scorul ti se va reseta si o vei lua de la capat. Pentru a castiga 1 000 000 lei trebuie sa raspunzi corect la 32 intrebari, lucru extrem de greu, avand in vedere mai ales ca in prima etapa a fazei grupelor au avut loc cateva surprize.

Daca ai mai multe cunostinte care folosesc aceasta aplicatie, poti crea un grup in care sa le adaugi, astfel concurand impotriva altor grupuri Strike. La finalul concursului vor exista mai multe categorii de premii pentru mai multi castigatori, premii pe care te lasam sa le descoperi downloadand aplicatia Betano Strike.

Cum pot obtine 1 000 000 RON?

  1. Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici
  2. Descarca aplicatia Betano Strike pentru Android sau iOS
  3. Nu te costa nimic sa participi
  4. Alege din lista de intrebari disponibile in fiecare zi
  5. Daca vei raspunde corect la 32 intrebari vei castiga 1 000 000 RON bani cash
Intră in joc