Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Completeaza corect intregul tablou

Users Rating: Rate

Completeaza corect intregul tablou

Cu siguranta vor fi multe promotii vizand Campionatul Mondial care va incepe peste o luna, insa opinam ca deja s-a aflat castigatoarea pentru cea mai atractiva promotie. Asta mai ales ca poti participa fara sa cheltuiesti vreun ban din cont.
Prezentarea ofertei
Castig potential 1 000 000 euro
Recompensa sub forma de Bani cash
Pariaza Read Reviews

Este vorba de casa de pariuri Netbet, care lanseaza o promotie al carui mare premiu este de 1 000 000 euro. Da, ai citit bine, dupa Campionatul Mondial o persoana ar putea fi mai bogata cu 1 000 000 euro. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina de concurs si sa alegi echipele care se vor clasa pe primul si al doilea loc in fiecare din cele 8 grupe ale CM. Odata tabloul optimilor complet alege formatiile care vor avansa in sferturi, semifinale, cea care va castiga finala mica, respectiv castigatoarea Campionatului Mondial.

Dupa completarea intregului tablou ti se va cere sa introduci numele de utilizator, adresa de e-mail, numarul de telefon mobil si sa bifezi casuta care certifica faptul ca nu esti robot. La cateva secunde dupa trimiterea formularului vei primi un mesaj pe telefonul mobil cu un cod de verificare, cod pe care trebuie sa-l introduci in casuta care se va deschide imediat dupa trimiterea formularului. Poti participa o singura data la concurs.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Netbet inregistreaza-te aici
  2. Sport
  3. Selecteaza “1 000 000 euro Cupa Mondiala” din centrul paginii
  4. Pronosticheaza echipele care vor termina pe locurile 1 si 2 in fiecare grupa, care vor avansa in sferturi, in semifinale, in finala, cine va castiga finala mica si cine pe cea mare
  5. Completeaza datele cerute in partea de jos a formularului si introdu codul de verificare pe care il vei primi printr-un mesaj pe telefonul mobil
Pariaza

Recenzii pentru Castiga 1 000 000 euro participand fara bani la un concurs de pronosticuri dedicat CM

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more