Case de pariuri online de top la care merita sa deschizi un cont

S-au mai linistit “apele” dupa toata nebunia creeata in jurul casei de pariuri online Bet365, insa acestia detineau peste 60% din piata de pariuri online in Romania.

Acest “gol” lasat in piata a starnit un adevarat razboi intre casele de pariuri online cu licenta si care functioneaza acum legal 100% in Romania. Zilele acestea ofertele si promotiile s-au tinut lant si anticipam ca odata cu etapa de Champions League vor contiuna sa apara.

Pentru a venii in ajutorul celor nehotarati in ceea ce priveste alegerea noii case de pariuri online am alcatuit un top. Am luat in calcul urmatoarele aspecte : cotele oferite, optiunile de pariere, calitatea serviciului de pariere live, calitatea serviciului de asistenta clienti, bonusul de bun venit precum si frecventa promotiilor si iata cum arata acesta:

  Nr.CASA DE PARIURISITE OFICIALCALITATEBONUS

1

unibet_micPariaza acum!5 steleRecenzia Unibet50% pana la 150 ron pentru un pariu fara risc

2

NetbetPariaza acum!5 steleRecenzia Netbet50% pana la 200 ron pentru primul depozit

3

winmasters_micPariaza acum!5 steleRecenzia Winmasters100% bonus pana 200 ron de bun venit

4

sportingbet_micPariaza acum!5 steleRecenzia Sportingbet50% bonus pana la 400 ron de bun venit

5

BetfairPariaza acum!4.5 steleRecenzia BetfairPariu gratuit in valoare de 10€

6

888_micPariaza acum!4.5 steleRecenzia 888Pariezi 10 euro si primesti un pariu gratuit de 10 euro.

Mentiuni:

  1. Casa de pariuri online Unibet a avut scorul cel mai bun la toate capitolele cu exceptia bonusului de bun venit. Diversitatea cotelor, serviciul de asistenta clienti in limba romana, interfata platformei de pariere, inclusiv cea de mobil, precum si cele mai mari cote ne-au determinat sa ii acordam locul 1. Deschide un cont si pariaza acum!
  2. Casa de pariuri online Netbet ocupa in opinia noastra locul 2 la aspectele enumerate mai sus, avand in acest moment cel mai mare bonus de bun venit (pana la 450 RON) precum si cele mai multe promotii la toate produsele oferite: pariuri, casino, bingo si poker! Deschide un cont si pariaza acum!
  3. Winmasters si Sportingbet continua trendul de crestere, ambele case de pariuri sunt in general preferate de pariori pentru bonusurile de bun venit, care sunt cele mai competitive de pe piata.
  4. Desi ocupa ultimul loc in topul nostru 888Sport daca ar avea interfata si asistenta clienti in limba romana cu siguranta ar ocupa locul 1 sau 2. Cotele sunt la fel de mari ca cele de la Unibet, promotiile oferite sunt foarte multe si cu valoare ridicata, iar bonusul de bun venit este unul dintre cele mai competitive: depui 10 euro si pariezi cu 20. 100% pana la 10. Deci pentru cei care se descurca in limba engleza este o optiune de pariere de top!Deschide un cont si pariaza acum!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cota 30 pentru ca FCSB sa se califice Nu va avea un meci usor In turul din urma cu o saptamana FCSB a invins-o pe Lazio cu 1-0, acum trebuind sa nu fie invinsa la mai mult de un gol diferenta pentru a se califica in timpul regulamentar. ...
Cele mai tari 5 promotii online pentru meciul Lazio vs FCSB Cota 30.00 pentru calificare FCSB sau 25.00 pentru minim un gol inscris in Lazio vs FCSB? In urma victoriei obtinute in urma cu o saptamana, la Bucuresti, sansele de calificare ale lui FCSB in faza o...
Pariaza pe FCSB la cota 13.00 si primesti 50 RON in cazul in care pierzi FCSB are o cota normala de neratat in partida din Italia Au ramas mai putin de 24 de ore pana la startul partidei retur dintre Lazio si FCSB, la capatul careia vom afla care din cele doua formatii me...