Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Premii de 250.000 RON cash la French Open 2020

Users Rating: Rate

Premii de 250.000 RON cash la French Open 2020

Tenisul este din ce in ce mai popular la noi in tara in special cand sunt turnee de Grand Slam asa cum este French Open 2020 care se desfasoara in perioada 21 septembrie - 11 octombrie. Pariorii de la Unibet au sansa sa castige o parte din jackpot-ul de 250.000 RON daca joaca live sau pre-live pe evenimente de la Roland Garros.
Prezentarea ofertei
Oferta pentru Toti clientii
Valabilitate Pana pe 14 oct. 2020
Pariuri eligibile LiVE & Pre-live
Jucatori premiati 250
Fond de premiere 250.000 RON

Turneul pe zgura de la Paris, French Open starneste un mare interes la noi in tara pentru ca avem multe fete pe tablolul feminim care ne reprezinta. Marile sperante ni le punem totusi in Simona Halep care a mai castigat Roland Garros in trecut.

Importanta unui Grand Slam se vede si la pariuri, pentru ca avem o multime de tipuri de pariuri disponibile la agentiile de top. Aceste evenimente ne ofera si o siguranta mai mare, pentru ca toti jucatorii vor juca la capacitate maxima, vor incerca sa treaca fiecare tur pentru ca orice victorie este mult mai pretioasa decat la un turneu obisnuit.

Daca pariezi pe Frech Open 2020 te invitam sa intri pe Unibet, acolo unde pariurile tale castigatoare iti vor oferi sansa de a incasa o parte din premiile in bani reali de 250.000 RON.

Pentru a intra in competitie trebuie sa optezi pentru inscriere din pagina speciala de pe Unibet, iar mai apoi sa faci pariuri live sau pre-live pe meciurile de tenis de la Roland Garros 2020. Vei primi puncte pentru toate pariurile tale castigatoare, iar la finalul campaniei primii 250 de concurenti cu cele mai multe puncte acumulate vor imparti 250.000 RON cash.

Punctele primite dupa fiecare bilet castigator vor fi stabilite astfel: (miza pariului) x (cota totala de pe tichetul de pariuri). Deci cu cat ai mize mai mari si cote mari, cu atat mai mare va fi numarul de puncte primit pentru pariurile castigate. Puteti plasa pariuri live cat si pre-live pana pe 13 octombrie la miezul noptii. Primul loc obtine premiul cel mare de 50.000 RON cash!

Premii de 250.000 RON la campionatul de pariuri Frech Open 2020

  1. Intra in contul tau Unibet (click aici daca nu ai cont)
  2. Opteaza la promotie din pagina speciala
  3. Pariaza live sau pre-live pe jocuri de la Roland Garros 2020
  4. Acumuleaza puncte cu pariurile tale castigatoare
  5. Primii 250 de concurenti vor imparti 250.000 RON cash
Pariaza pe French Open 2020!

Recenzii pentru Campionat pariuri RG 2020 prin Unibet

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more