Campionat de pariere live Wimbledon

Campionat de pariere live Wimbledon

Maine vom intra in cea de-a doua saptamana de Wimbledon. Pana acum aceasta promotie nu a aparut pe pagina site-ului, insa ne miram ca Unibet sa nu organizeze un astfel de campionat pe perioada turneului de la Wimbledon.

Dupa cum reiese din titlu, pentru a puncta in clasament trebuie sa plasezi pariuri live pe acest turneu, indiferent de tablou. De asemenea, trebuie ca pariurile sa fie castigatoare. Insa prima conditie pentru a puncta in clasament este aceea de a opta pentru turneu. Asta poate fi facut din pagina promotiei, denumita sugestiv Campionatul de pariere live – Wimbledon.

Asadar, pentru a puncta in acest campionat de pariere live Wimbledon doar pariurile live castigatoare se iau in calcul.

Clasamentul va fi calculat folosind formula: Miza * numar de selectii *cota. Sa spunem ca 1.2 este cota minima. Spre exemplu, daca plasezi trei pariuri live pe un bilet cu o miza de 100 RON, cota totala fiind 4.00 si daca acel bilet va fi castigator, ai avea 1 200 puncte. Acestea vor fi transformate in euro pentru a aparea in clasament.

Fii si tu printre castigatori

Asta nu este insa tot! Daca vei plasa pariuri de pe mobil, tableta sau de pe Aplicatia de Pariuri Sportive la acest concurs, punctele in acest campionat de pariere live Wimbledon se vor dubla daca pariul va fi castigator.

Primul clasat la finalul campionatului va primi 3 000 euro bani bonus, al doilea 1 500 euro, al treilea 800 euro, ocupantii locurilor 81-100 primind 10 euro bani bonus. Clasamentul va fi actualizat zilnic, la ora 15:00.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cota 30.00 pentru victoria Romaniei in meciul din Israel Va fi meciul cu numarul 5 sub comanda lui Cosmin Contra Reprezentativa de fotbal a tarii noastre intalneste in aceasta sambata Israelul, intr-unul din cele 14 meciuri amicale programate in intreaga l...
Cota 15.00 pentru Romania in amicalul cu Israel Israel a pierdut la zero 4 din ultimele 5 partide jucate Sambata, 24 martie, sunt programate 14 partide amicale intre echipe nationale de fotbal din intreaga lume. Reprezentativa tarii noastre urmeaz...
Castiga 7 bonusuri cu meciurile amicale din aceasta saptamana Primesti bonusul indiferent de rezultatul pariurilor In perioada 22-28 martie se vor disputa multe amicale, care implica tari de pe toate continentele, nu doar din Europa. Chiar daca desfasurarea mec...