Campionat de pariere live Wimbledon

Campionat de pariere live Wimbledon

Maine vom intra in cea de-a doua saptamana de Wimbledon. Pana acum aceasta promotie nu a aparut pe pagina site-ului, insa ne miram ca Unibet sa nu organizeze un astfel de campionat pe perioada turneului de la Wimbledon.

Dupa cum reiese din titlu, pentru a puncta in clasament trebuie sa plasezi pariuri live pe acest turneu, indiferent de tablou. De asemenea, trebuie ca pariurile sa fie castigatoare. Insa prima conditie pentru a puncta in clasament este aceea de a opta pentru turneu. Asta poate fi facut din pagina promotiei, denumita sugestiv Campionatul de pariere live – Wimbledon.

Asadar, pentru a puncta in acest campionat de pariere live Wimbledon doar pariurile live castigatoare se iau in calcul.

Clasamentul va fi calculat folosind formula: Miza * numar de selectii *cota. Sa spunem ca 1.2 este cota minima. Spre exemplu, daca plasezi trei pariuri live pe un bilet cu o miza de 100 RON, cota totala fiind 4.00 si daca acel bilet va fi castigator, ai avea 1 200 puncte. Acestea vor fi transformate in euro pentru a aparea in clasament.

Fii si tu printre castigatori

Asta nu este insa tot! Daca vei plasa pariuri de pe mobil, tableta sau de pe Aplicatia de Pariuri Sportive la acest concurs, punctele in acest campionat de pariere live Wimbledon se vor dubla daca pariul va fi castigator.

Primul clasat la finalul campionatului va primi 3 000 euro bani bonus, al doilea 1 500 euro, al treilea 800 euro, ocupantii locurilor 81-100 primind 10 euro bani bonus. Clasamentul va fi actualizat zilnic, la ora 15:00.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cota 10 pentru victoria PSG-ului sau banii inapoi Sambata de la ora 18:00 se joaca PSG - Nantes, un meci in care toata lumea o sa parieze pe gazde si pe goluri multe. Pariuri normale daca tinem cont de forma senzationala a parizienilor: 10 victorii, ...
Cota de nerefuzat pentru victoria Barcelonei la Leganes Barcelona a invins de fiecare data Leganes Runda cu numarul 12 din campionatul Spaniei programeaza in aceasta sambata partida dintre Leganes si Barcelona. Gazdele vin dupa doua infrangeri consecutive...
Obtine 100 RON bonus de Black Friday Trebuie sa pariezi in fiecare zi a promotiei Dupa cum probabil stiti, astazi este Black Friday, ziua in care preturile o iau la vale sau, cel putin, asa ar trebui. De aceasta nebunie profita si casa ...