Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Pariuri gratuite si premii de 250.000 RON cu Unibet Bounce

Nota utilizatori: Evaluare

Pariuri gratuite si premii de 250.000 RON cu Unibet Bounce

Noul an incepe in forta cu cateva promotii interesante si inedite, de exemplu in aceasta perioada la Unibet avem concursul Bounce. Trebuie sa raspundem corect la intrebarile propuse in fiecare zi, iar jucatorii care au cea mai lunga serie de raspunsuri corecte impart premiul cel mare de 250.000 RON.
Prezentarea ofertei
Oferta pentru Toti clientii
Valabilitate pana pe 14 ianuarie
Participare Gratuita
Premii 250.000 RON

Un concurs gratuit de pronosticuri este exact ce aveam nevoie pentru a incepe noul an fara investitii, si pentru a ne face „incalzirea” pentru competitiile importante ce vor urma. Cu Bounce de la Unibet putem castiga pariuri gratuite sau chiar marele premiu de 250.000 RON. Perioada campaniei are loc pana pe 14 ianuarie 2020, si este disponibila atat pentru clientii noi cat si pentru clientii vechi. Castigatorul va fi utilizatorul care are cea mai lunga serie de raspunsuri corecte dupa cele 20 de zile de concurs. Daca un jucator raspunde gresit la o intrebare, atunci scorul se reseteaza si incepe de la 0. Chiar daca ratezi o zi de concurs, vei ramane cu scorul tau stabilit, poti participa in ziua urmatoare de unde ai ramas.

Pariu fara risc 300 RON + 150 rotiri gratuite!
Pariază acum

Ai voie sa alegi la care intrebare sa raspunzi in fiecare zi, se dau 3 intrebari iar tu trebuie sa alegi una singura, evident o sa alegi cea care ti se pare cea mai simpla. Aceste intrebari sunt de fapt diferite rezultate posibile in evenimente sportive. De exemplu ce rezultat final va fi in Manchester United vs. Manchester City: ai 3 variante, 1, x sau 2. Dupa ce ai selectat raspunsul ai timp pana la ora de start a meciului sa-ti modifici raspunsul daca te razgandesti.

Concurs gratuit de pronosticuri Unibet

  1. Intra in contul tau Unibet (daca nu ai cont da click AICI)
  2. Intra in pagina de concurs Bounce
  3. Raspunde in fiecare zi la una din cele 3 intrebari propuse
  4. Cu cat ai mai multe raspunsuri corecte consecutiv te apropii de premiul cel mare

Ce premii se acorda?

Pentru cele mai multe raspunsuri corecte la rand locul 1 primeste 150.000 RON, locul 2 are 75.000 RON iar locul 3 ia 15.000 RON. Toate aceste premii sunt in bani reali, fara rulaj.

Pentru o serie de 3 raspunsuri corecte incasezi 10 RON pariu gratuit, pentru 6 raspunsuri ai 25 RON iar premiile cresc din 3 in 3 raspunsuri corecte, ca in final cu o serie de 18 corecte sa iei 250 RON freebet.

Participa gratuit la concurs

Recenzii pentru Bounce Unibet 2020 – concurs pronosticuri

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more