Bonus piete rapide Netbet

Bonus piete rapide Netbet

Casa de pariuri Netbet continua sarabanda bonusurilor si in aceasta saptamana. Acum insa, este vorba de ceva diferit fata de ce ati vazut in majoritatea promotiilor.

Mai exact, vorbim despre pietele rapide, care se gasesc la pariurile live. Aceste piete rapide se refera la o actiune care se va intampla in urmatorul minut sau in urmatoarele 5 minute.

In cadrul acestei promotii puteti castiga chiar si un bonus de 2000 lei, in functie de valoarea totala a pariurilor din aceasta saptamana, dar si a pierderilor nete. Daca o va tine tot asa, sunt sanse mari ca Netbet sa devina casa de pariuri preferata a romanilor.

Pasii ce trebuie urmati pentru a beneficia de un bonus piete rapide Netbet

Accesti Netbet –> Logati-va –> Promotii –>  Bonus special pentru pietele rapide –> Inscriere –> Pariuri live –> Plasati un pariu pe pietele rapide

Inregistrati-va si profitati de promotie!

Precizari

 1. Pentru a conta la aceasta promotie, pariurile trebuie efectuata numai din fotbal si tenis!
 2. Promotia se desfasoara in perioada 18-24 aprilie!
 3. Cota minima a pariurilor trebuie sa fie 1.6!
 4. Plasati minim 5 pariuri pentru a fi eligibili la aceasta promotie!
 5. Pariurile duplicate (mai multe pe acelasi pronostic) nu sunt permise!
 6. Jucatorii care au pariat minim 80 lei in perioada promotiei vor beneficia de un bonus de 10% din pierdereile totale nete, in limita a 200 lei!
 7. Jucatorii care au pariat minim 800 lei in perioada promotiei vor beneficia de un bonus de 15% din pierdereile totale nete, in limita a 2000 lei!
 8. Bonusul va fi primit in decurs de 72 ore de la incheierea promotiei!
 9. Bonusul este valabil timp de 7 zile din momentul primirii lui!
 10. Acesta trebuie pariat de 3 ori pe o cota minima de 1.6 inainte de a putea fi retras!
 11. In cazul biletelor multiple, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6 pentru a conta la rulaj!
 12. Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai sau cele simple de tip Handicap sau Under/Over nu se iau in considerare la rulaj!
 13. Pariurille anulate sau Cahed Out nu vor fi luate in calcul la rularea bonusului!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Dezgheata comorile 888 pentru un IPHONE X si pana la 2.000 RON zilnic Poti participa la promotie jucand la pariuri, casino sau poker Unul din cele mai renumite branduri din domeniul jocurilor de noroc, 888.ro, vine in aceasta iarna cu o promotie dedicata atat clientilo...
Multiplele imbunatatite – luni, 11 decembrie Profita de multiplele marite doar in cursul zilei de luni Asa cum multi dintre voi v-ati obisnuit deja, una din cele mai populare case de pariuri online din Romania, Unibet, ne propune in fiecare zi ...
Profita de cotele marite pentru duelul dintre Dinamo Bucuresti si FC Voluntari Adam Nemec inscrie cu o lovitura de cap - cota 9.50 Penultima etapa din Liga I in 2017 se incheie cu derby-ul de Ilfov dintre Dinamo Bucuresti si FC Voluntari, echipa antrenata de fosta vedeta a ,,ca...