Bonus pariu acumulator Fortuna

Bonus pariu acumulator Fortuna

Daca sunteti adeptul biletelor cu mai multe meciuri cand vine vorba de pariuri, casa online Fortuna este exact locul unde veti dori sa jucati aceste bilete, aceasta oferind multe promotii pentru biletele cu mai multe selectii.

Printre acestea se afla bonusurile acumulatoare, care variaza intre 10% si 60% din castig, in functie de numarul de evenimente fotbalistice de pe bilet. Alte vesti bune sunt acelea ca nu trebuie sa rulati eventualul bonus obtinut din pariurile acumulatoare, dar si ca puteti beneficia de oricate bonusuri doriti. Avand in vedere acest lucru, cu siguranta promotia este una dintre cele mai tentante de pe piata pariurilor online.

Pentru a putea beneficia de ele trebuie sa plasati un bilet cu minim 5 selectii, cota minima a fiecareia fiind 1.2, miza minima fiind 5 lei. Meciurile de fotbal trebuie sa fie din cel putin unul din urmatoarele 9 campionate: La Liga (Spania); Premier League (Anglia); Bundesliga (Germania); Serie A (Italia); Liga 1 (Romania); Ligue 1 (Franta); Primeira Liga (Portugalia); Eredivisie (Olanda); Super Lig (Turcia).

Inregistreaza-te chiar astazi la Fortuna!

Precizari bonus pariu acumulator Fortuna

 • Plaseaza un bilet cu 5 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 10% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 6 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 15% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 7 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 20% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 8 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 25% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 9 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 30% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 10 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 35% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 11 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 40% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 12 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 50% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 13 sau mai multe evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 60% din castig.
 • Suma maxima care poate fi castigata la primele 3 promotii este 10 000 lei, la urmatoarele 5 este 20 000 lei, iar la ultima promotie este 30 000 lei.
 • Daca unul sau mai multe pariuri primesc cota 1.00, contactati serviciul ”Asistenta clienti”, pentru a va putea incadra la bonusul imediat inferior.
 • Daca pe acelasi eveniment sunt plasate mai multe pariuri (incluzand aici pariurile tip sistem), un singur pariu dintre acestea va fi luat in considerare.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Orice pariu plasat in Liverpool – AS Roma are cota 10.0 Vei genera profit chiar daca pariul e pierzator Maine, incepand cu ora 21:45, se va desfasura prima mansa a semifinalei Champions League dintre Liverpool si AS Roma, doua echipe care nu sunt obisnuit...
AC Milan este cotata cu 10 contra ultimei clasate Benevento a stat pe ultimul loc intreg campionatul AC Milan vine dupa 4 remize, rezultate ce i-au pus capat sperantelor pentru un loc in Champions League. Acum “diavolii” au emotii si pentru un loc i...
Cota 9.00 pentru FCSB in deplasarea de la Constanta Viitorul Constanta vs FCSB se joaca sambata, 21 aprilie, ora 20:45 Drumul stelistilor spre un nou titlu in Liga I trece, in aceasta sambata, prin Constanta. Trupa antrenata de Nicolae Dica se afla in...