Bonus pariu acumulator Fortuna

Bonus pariu acumulator Fortuna

Daca sunteti adeptul biletelor cu mai multe meciuri cand vine vorba de pariuri, casa online Fortuna este exact locul unde veti dori sa jucati aceste bilete, aceasta oferind multe promotii pentru biletele cu mai multe selectii.

Printre acestea se afla bonusurile acumulatoare, care variaza intre 10% si 60% din castig, in functie de numarul de evenimente fotbalistice de pe bilet. Alte vesti bune sunt acelea ca nu trebuie sa rulati eventualul bonus obtinut din pariurile acumulatoare, dar si ca puteti beneficia de oricate bonusuri doriti. Avand in vedere acest lucru, cu siguranta promotia este una dintre cele mai tentante de pe piata pariurilor online.

Pentru a putea beneficia de ele trebuie sa plasati un bilet cu minim 5 selectii, cota minima a fiecareia fiind 1.2, miza minima fiind 5 lei. Meciurile de fotbal trebuie sa fie din cel putin unul din urmatoarele 9 campionate: La Liga (Spania); Premier League (Anglia); Bundesliga (Germania); Serie A (Italia); Liga 1 (Romania); Ligue 1 (Franta); Primeira Liga (Portugalia); Eredivisie (Olanda); Super Lig (Turcia).

Inregistreaza-te chiar astazi la Fortuna!

Precizari bonus pariu acumulator Fortuna

 • Plaseaza un bilet cu 5 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 10% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 6 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 15% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 7 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 20% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 8 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 25% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 9 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 30% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 10 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 35% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 11 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 40% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 12 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 50% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 13 sau mai multe evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 60% din castig.
 • Suma maxima care poate fi castigata la primele 3 promotii este 10 000 lei, la urmatoarele 5 este 20 000 lei, iar la ultima promotie este 30 000 lei.
 • Daca unul sau mai multe pariuri primesc cota 1.00, contactati serviciul ”Asistenta clienti”, pentru a va putea incadra la bonusul imediat inferior.
 • Daca pe acelasi eveniment sunt plasate mai multe pariuri (incluzand aici pariurile tip sistem), un singur pariu dintre acestea va fi luat in considerare.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Pariaza la cota 10.00 pe meciurile din Serie A programate duminica 21 ianuarie 2018 Daca pierzi pariul, primesti dublul mizei inapoi Astazi, 21 ianuarie 2018, se desfasoara 9 din cele 10 partide ale etapei cu numarul 21 din Serie A. Programat la 13:30, meciul dintre Atalanta si Napo...
In acest weekend poti castiga 15 000 RON cash Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti Maine, 21 ianuarie, vom asista la destule partide tari si aici nu ne referim doar la cele din campionatele de top. Ca si cum asta nu ar fi fost de ...
Pariaza la cota 10.00 pe Barcelona in partida cu Betis Victoria Barcelonei este cotata cu 1.30 in mod normal Etapa cu numarul 20 din Spania programeaza duminica 21 ianuarie, ora 21:45, partida dintre Real Betis si FC Barcelona. Nu mai este un secret pent...