Bonus pariu acumulator Fortuna

Bonus pariu acumulator Fortuna

Daca sunteti adeptul biletelor cu mai multe meciuri cand vine vorba de pariuri, casa online Fortuna este exact locul unde veti dori sa jucati aceste bilete, aceasta oferind multe promotii pentru biletele cu mai multe selectii.

Printre acestea se afla bonusurile acumulatoare, care variaza intre 10% si 60% din castig, in functie de numarul de evenimente fotbalistice de pe bilet. Alte vesti bune sunt acelea ca nu trebuie sa rulati eventualul bonus obtinut din pariurile acumulatoare, dar si ca puteti beneficia de oricate bonusuri doriti. Avand in vedere acest lucru, cu siguranta promotia este una dintre cele mai tentante de pe piata pariurilor online.

Pentru a putea beneficia de ele trebuie sa plasati un bilet cu minim 5 selectii, cota minima a fiecareia fiind 1.2, miza minima fiind 5 lei. Meciurile de fotbal trebuie sa fie din cel putin unul din urmatoarele 9 campionate: La Liga (Spania); Premier League (Anglia); Bundesliga (Germania); Serie A (Italia); Liga 1 (Romania); Ligue 1 (Franta); Primeira Liga (Portugalia); Eredivisie (Olanda); Super Lig (Turcia).

Inregistreaza-te chiar astazi la Fortuna!

Precizari bonus pariu acumulator Fortuna

 • Plaseaza un bilet cu 5 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 10% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 6 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 15% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 7 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 20% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 8 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 25% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 9 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 30% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 10 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 35% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 11 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 40% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 12 evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 50% din castig.
 • Plaseaza un bilet cu 13 sau mai multe evenimente si, daca este castigator, vei beneficia de un bonus de 60% din castig.
 • Suma maxima care poate fi castigata la primele 3 promotii este 10 000 lei, la urmatoarele 5 este 20 000 lei, iar la ultima promotie este 30 000 lei.
 • Daca unul sau mai multe pariuri primesc cota 1.00, contactati serviciul ”Asistenta clienti”, pentru a va putea incadra la bonusul imediat inferior.
 • Daca pe acelasi eveniment sunt plasate mai multe pariuri (incluzand aici pariurile tip sistem), un singur pariu dintre acestea va fi luat in considerare.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Obtine 100 RON bonus de Black Friday Trebuie sa pariezi in fiecare zi a promotiei Dupa cum probabil stiti, astazi este Black Friday, ziua in care preturile o iau la vale sau, cel putin, asa ar trebui. De aceasta nebunie profita si casa ...
Cota 10.00 sau dublul mizei inapoi la meciul Bayern vs Augsburg Au inscris minim 3 goluri de fiecare data in ultimele 6 meciuri directe In cadrul etapei cu numarul 12, liderul Bayern Munchen primeste vizita echipei clasate pe locul 10, Augsburg. Dupa perioada mai...
Cum poti obtine 60 RON BONUS pentru partidele din Liga I – runda 18 Doar 4 partide beneficiaza de pariuri gratuite Campionatele interne isi reia activitatea dupa pauza pricinuita de partidele oficiale sau amicale disputate de reprezentativele nationale, in acest ince...