Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bonus 200% pana la 400 RON pentru clientii noi la Baumbet

Users Rating: Rate

Bonus 200% pana la 400 RON pentru clientii noi la Baumbet

E momentul perfect sa-ti deschizi un cont la Baumbet, avem un bonus special de 200% pana la 400 RON pentru prima depunere. De exemplu daca depui 200 RON mai primesti 400 RON bonus din partea agentiei, deci vei avea 600 RON pentru a paria pe cele mai tari meciuri. Grabeste-te! Oferta e valabila doar pana la 26 noiembrie.
Prezentarea ofertei
Oferta pentru Clientii noi
Valabilitate Pana la 26.11.2020
Bonus 200% pana la 400 RON
Depozit minim 50 RON

Baumbet are deja o vechime pe piata caselor de pariuri online, chiar daca nu este de mult timp in aceasta categorie a inceput sa se adaptezi la cerintele utilizatorilor cu o oferta mai buna, cote atractive dar si promotii speciale. Dupa cum bine stim unul dintre principalii factori atunci cand alegem o casa de pariuri online este oferta de bun venit. Pentru o saptamana Baumbet ofera un bonus excelent in exclusivitate clientilor noi, 200% pana la 400 RON.

Promotia este valabila pana pe 26 noiembrie 2020 si toti clientii noi pot beneficia de bonus. Nu este nevoie de optare sau coduri speciale, doar intrati din link-urile afisate pe Baumbet si apasati pe butonul „IA BONUSUL ACUM”. Trebuie sa faceti un depozit de minim 50 RON pentru a fi eligibili iar depozitele prin Skrill, Neteller sau Paysafecard nu sunt acceptate la aceasta promotie.

Conditiile de rulaj sunt foarte bune in opinia noastra, nu veti avea mult de munca pentru a transforma banii bonus in bani reali si a face o retragere. Suma compusa din [banii depusi + bonusul primit] trebuie rulata de minim 6 ori la pariuri sportive pe cote de cel putin 1.70 pe bilete single sau minim 1.40 per eveniment la biletele combo.

Merita sa va inregistrati la aceasta casa de pariuri online pentru ca are o oferta foarte buna pe sport, de exemplu fiecare meci din UEFA Champions League are peste 200 de optiuni de pariere, adica indiferent de preferintele voastre veti gasi pariul dorit.

Faci un depozit de 200 RON si pariezi cu 600 RON!

  1. Deschide un cont nou la Baumbet de AICI
  2. Click pe butonul „IA BONUSUL ACUM” din pagina promotionala
  3. Fa un depozit de minim 50 RON pana pe 26-11-2020
  4. Primesti un bonus de 200% pana la 400 RON
Obtine 200% pana la 400 RON bonus!

Recenzii pentru Bonus 200% pana la 400 RON la Baumbet

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more