Bonus 10 RON pentru fiecare gol inscris in partidele UCL, 21-22 noiembrie


TREI este media golurilor marcate in etapa trecuta de Champions League

…si speram sa ramana cel putin la fel si in runda cu numarul 5, ce se desfasoara in aceasta saptamana. Pe langa faptul ca un meci fara goluri poate fi usor comparat cu mancarea dietetica, cei de la agentia de pariuri online NetBet vin cu o oferta beton pentru partidele din Liga Campionilor (21-22 noiembrie), prin intermediul careia ofera cate un pariu gratuit de 10 RON pentru fiecare gol inscris in meciurile pe care alegi sa pariezi.

Desigur, exista niste conditii, insa oferta este excelenta. Inainte de va hotara daca merita sau nu incercata, poate ati vrea sa stiti ca PSG joaca din nou cu Celtic (a fost 5-0 pentru parizieni in Scotia !!!) si Manchester City intalneste Feyenoord (englezii s-au impus cu 4-0 in Olanda).

NetbetFiecare gol marcat iti aduce 10 RON FREEBET

Pariază acum

Cum beneficiezi de oferta

  1. Accesează contul tău NetBet sau deschide unul de pe acest link special
  2. Mergi in sectiunea Sport -> Promotii ->,,10 RON fiecare GOL – Champions League” si inscrie-te accesând butonul verde ,,INSCRIERE”
  3. Odata ce ai parcurs acesti pasi, vei primi 10 RON freebet pentru fiecare gol marcat in partidele din Champions League (21/11 – 22/11) pe care pariezi minim 50 RON PRE-LIVE sau LIVE iar pariul tau se dovedeste a fi necastigator
  4. Pariurile trebuie sa fie pe bilet simplu cu o singură selecție și o cotă minimă de 1.50
  5. Freebetul maxim acordat este de 100 RON

Ce trebuie sa stii despre Freebet

  • FREEBET-ul trebuie pariat in totalitate pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • In cazul in care pariezi doar o parte din FREEBET, vei pierde suma ramasa
  • Termenul in care trebuie utilizat: 7 zile de la data creditarii

Profita acum!