Daca doresti sa plasezi mai multe pariuri pe bilet in aceste zile la Campionatul Mondial iti recomandam sa faci asta la casa de pariuri Circus. Aceasta propune o promotie valabila doar in faza grupelor turneului final, promotie la care sunt eligibili toti utilizatorii Circus, fie ei vechi sau noi. Pentru a participa nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa plasezi un bilet multiplu pre-live cu o miza de exact 20 lei, selectiile (minim doua, maxim patru) trebuind sa fie exclusiv de la Campionatul Mondial. Cota minima a biletului trebuie sa fie 2.00.

BONUS: 100% pana la 850 RON
Pariază acum

Promotia este valabila pana la 28 iunie, inaintea orei de incepere a primului meci din respectiva zi. In cazul in care biletul este castigator Circus iti va dubla castigul net (profitul), pana la 150 lei, suma oferita sub forma de freebet. Spre exemplu, daca vei plasa un bilet de 20 lei cu o cota totala de 4.00, in cazul in care acesta va fi castigator freebetul va fi de 60 lei. Freebetul va fi adaugat in urmatoarea zi stabilirii pariului, pana in ora 18:00. Acesta poate fi pariat in termen de 7 zile pe orice cota si orice eveniment sportiv.

Cum pot sa obtin freebetul?

  1. Daca nu ai cont la Circus inregistreaza-te aici
  2. Pariuri sportive
  3. Pariuri Cupa Mondiala (Pariuri de top)
  4. Plaseaza un bilet multiplu de exact 20 lei cu o cota minima de 2.00 pe selectii din aceeasi zi in faza grupelor de la Campionatul Mondial
  5. Daca biletul este castigator vei primi un freebet echivalent cu profitul de pe bilet
Încasează acum