Bilete la Steaua vs Dinamo in Cupa Romaniei

Bilete la Steaua vs Dinamo in Cupa Romaniei

Miercuri, 20 aprilie, va avea loc incepand cu ora 21:30 mansa retur a semifinalei Cupei Romaniei dintre Steaua si Dinamo, care se va disputa pe National Arena (Bucuresti). In tur a fost 0-0 si un joc destul de plictisor. Nu credem ca si acum vom avea parte de atatea momente ”moarte”.

Casa de pariuri Netbet nu doar ca are cel mai mare bonus la inregistrare, insa ofera si cele mai interesante promotii, multe destinate exclusiv utilizatorilor romani.

Est cazul si acum, cand aceasta casa de pariuri va ofera sansa de a castiga doua bilete in loja VIP la marele meci din Cupa Romaniei. In total vor fi 6 castigatori, fiecare dintre ei primind doua bilete.

Pasii ce trebuie efectuati pentru a putea castiga bilete la Steaua vs Dinamo in Cupa Romaniei

Accesati Netbet –> Logati-va –> Promotii –> 12 bilete VIP la semifinala Cupei –> Inscrieti-va –> plasati un bilet pre-live pe un rezultat final (1X2)

Inregistreaza-te si profita de promotie!

Precizari

  1. Promotia se desfasoara pana pe 17 aprilie, ora 23:59!
  2. Meciul trebuie sa fie incheiat pana atunci!
  3. Poti plasa si mai multe selectii pe bilet!
  4. Valoarea minima a pariului pentru a te califica la promotie este 50 lei!
  5. Daca plasezi mai multe pariuri de minim 50 lei nu ai mai multe sanse de castig!
  6. Pariul trebuie plasat pe rezultatul final inainte de startul meciului!
  7. Cei 6 castigatori ai biletelor duble vor fi desemnati prin tragere la sorti pe 18 aprilie!
  8. Castigatorii vor fi afisati pe pagina oficiala de Facebook!
  9. Daca un castigator nu se poate prezenta la meci, premiul va fi acordat urmatorului jucator eligibil din lista trasa la sorti!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Pariaza la cota 10.00 pe Chelsea vs FC Barcelona Cota 10.00 se aplica oricarui pariu cotat cu minim 1.20 Cel mai asteptat meci de fotbal, programat in aceasta saptamana, este cel dintre doua prezente obisnuite in fazele superioare ale competitiilor...
Mizeaza pe Bayern in partida cu Besiktas din UCL la o cota speciala: 15.00 Bayern Munchen vs Besiktas se disputa marti, 20 februarie, de la ora 21:45 Dupa ce, saptamana trecuta, FC Basel si FC Porto au simtit pe pielea lor efectul ,aerului rarefiat'' din fazele superioare a...
Pariezi marti pe meciurile din UCL? Afla cum poti primi 50 RON bonus! Conditia este sa plasezi un pariu simplu pe partidele de marti, 20 februarie Cu o experienta de peste 15 ani pe piata pariurilor sportive si jocurilor de noroc online, agentia internationala Betfair,...