Besiktas - Porto: cotele la pariuri


Meci foarte echilibrat

Marti, incepand cu ora 19:00, va avea loc duelul din grupa G dintre Besiktas si Porto, primele doua clasate. In tur formatia turca s-a impus in mod surprinzator cu scorul de 3-1.

Besiktas este neinvinsa in grupa Ligii Campionilor, singurul pas gresit facandu-l runda trecuta, cand a inregistrat o remiza impotriva celor de la Monaco. Indiferent de rezultatul de marti seara, Besiktas va ramane lider, diferenta fata de Porto fiind de 4 puncte.  De partea cealalta, “dragonii” au obtinut victorii cu Monaco in deplasare si cu Leipzig pe teren propriu, pentru ca infrangerile sa vina cu Besiktas pe teren propriu si cu Leipzig in deplasare.

Besiktas – Porto: cotele la pariuri (1X2)

In toate cele 4 meciuri ale lui Porto au fost marcate cel putin 3 goluri, echipa castigatoare inscriind intotdeauna de 3 ori. In schimb, doua meciuri ale lui Porto au avut cel mult doua goluri, in celelalte doua marcandu-se minim 3 reusite. In afara partidei tur, Besiktas si Porto s-au mai intalnit in 4 randuri. Primele doua intalniri aveau loc in grupele Champions League din sezonul 2007-2008, Porto castigand cu 1-0 in deplasare si 2-0 pe teren propriu, iar urmatoarele doua in grupele Europa League din sezonul 2010-2011, cele doua remizand in Portugalia, Porto impunandu-se cu 3-1 in Turcia.

Diferenta dintre Besiktas si Leipzig, a treia clasata, este de 6 puncte, o remiza calificand, asadar, formatia turca in optimile Chmpions League. In schimb, Porto nu este sigura nici macar de un loc de Europa League daca nu castiga maine.