Beneficiaza de cota 10.0 pentru victoria lui Chelsea


Victorie la indemana londonezilor

Unul dintre cele doua meciuri de Champions League care va incepe diseara la ora 19:00 se va disputa in Azerbadjan intre Qarabag si Chelsea. Londonezii par linistiti in privinta calificarii, insa cu siguranta vor dori  sa termine primii in grupa, desi la cum se prezinta situatia in grupe in acest moment, o calificare de pe pozitia secunda pare mai avantajoasa. Acest gen de calcule le vor efectua londonezii insa dupa ce se vor califica matematic in optimile Champions League, pentru asta avand nevoie de o victorie diseara.

Cota normala la victorie a londonezilor este in jurul valorii de 1.3, casa de pariuri Netbet plusand insa mult, acordand cota 10.0 ca echipa antrenata de Antonio Conte sa obtina toate cele 3 puncte. Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la aceasta casa online pana la ora meciului introducand codul bonus “COTA10”.

NetbetPromotie ce nu trebuie ratata

Inregistreaza-te acum

Cei ce vor face asta automat beneficiaza de cota 10.0 pentru victoria lui Chelsea.

De retinut ca depozitele efectuate prin Skrill sau Neteller nu vor conta la promotie. Dupa ce te inregistrezi si efectuezi o depunere, plaseaza un prim pariu simplu pe bilet pe victoria lui Chelsea. In vederea acestei promotii sunt luati in calcul maxim 40 lei. In cazul in care pariul va fi castigator, vei fi platit cash conform cotelor reale de pe site, restul castigului urmand a-l primi sub forma de bonus. Daca nu va invinge Chelsea, vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei.

Despre bonus

Acesta va fi acordat in maxim 48 ore de la incheierea partidei dintre Qarabag si Chelsea, trebuind rulat in cel mult  7 zile de la creditare. In cazul unui pariu castigator, rulajul se efectueaza de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar daca acesta este necastigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau Handicap si Under/Over nu sunt eligibile la rulaj.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la casa de pariuri Netbet introducand codul COTA10
  2. Efectueaza un depozit prin orice metode, cu exceptia Skrill si Neteller
  3. Sport
  4. League (Cele mai populare)
  5. Plaseaza un pariu pe victoria lui Chelsea in meciul cu Qarabag
  6. Daca pariul va fi castigator vei primi maxim 400 lei, iar daca nu va fi, ti se va rambursa dublul mizei, pana la 80 lei

Profita la maxim de promotie