Cota 30.00 pentru campioana Spaniei in meciul cu Levante

Barcelona este deja campioana, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa invinga Villareal cu 5-1, in cadrul etapei trecute.
barca vs levante
Excelent
Pariaza 5 ron si obtii 150 RON daca Barcelona castiga
Cota marita 30.00
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de FREEBET
Pariaza
Levante - Barcelona
May 13,2018
21:45

Scapata de grija retrogradarii, Levante, formatie ce ocupa locul 16 in clasamentul Spaniei, incearca in aceasta duminica sa intrerupa sirul de 7 infrangeri consecutive suferite in fata Barcelonei, insa va fi foarte greu deoarece Messi and co. se afla intr-o forma de zile mari si, chiar daca sunt deja campioni, nu par sa-si fi pierdut apetitul pentru victorii.

Prin urmare gasim excelenta promotia sponsorului oficial al catalanilor, agentia de pariuri online Betfair, prin care clientii noi, ce isi deschid cont utilizand codul promo ZFBNDD, pot paria la cota 30.00 pe un nou succes al Barcelonei. Maxim 5 ron pot fi utilizati pe cota speciala. Aceasta oferta nu se poate cumula cu cea de bun venit.

Cum beneficiezi de cota 30.00?

  1. Deschide cont la Betfair folosind codul promotional ZFBNDD
  2. Plaseaza in Sportsbook un pariu simplu, pre-meci, la cota normala afisata, pe victoria Barcelonei in meciul cu Levante
  3. Daca Barcelona castiga, vei primi cei 5 ron direct in cont plus 145 FREEBET in termen de 24 de ore. Freebetul poate fi transformat in bani reali pariindu-l o singura data pe orice eveniment sportiv cotat cu minim 1.20
Pariaza