Intalniri directe lejere pentru Barcelona pe propriul teren

Barcelona are 12 puncte in fata lui Atletico Madrid, dar si un meci in minus. Acel meci se va juca miercuri, incepand cu ora 21:00, pe Camp Nou, impotriva celor de la Villarreal. Meciul conteaza pentru etapa cu numarul 34.
Excelent
Obtine pana la 150 RON daca pariezi pe cota marita.
Cota marita 30.0
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Pariaza

Catalanii au ramas neinvinsi in campionat si dupa partida disputata duminica impotriva lui Real Madrid, astfel ca foarte probabil vor incheia acest sezon de La Liga fara sa piarda. Chiar daca se afla pe locul 6, este greu ca Villarreal sa-i puna probleme Barcelonei pe Camp Nou, mai ales ca ultimele 7 intalniri directe de pe Camp Nou s-au incheiat cu succesul catalanilor.

Astfel, nu este de neglijat promotia casei de pariuri Betfair, conform careia ti se va acorda cota 30.0 pentru victoria catalanilor in meciul de miercuri seara. Vei putea profita de cota marita daca te vei inregistra la Betfair utilizand codul ZFBNDC. Cel mult 5 lei se vor lua in calcul la aceasta cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Prin urmare, castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, in vreme ce restul ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore. Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba aceasta cota minima in cazul unui bilet multiplu. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie folosite din piata Sportsbook.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana miercuri, ora 21:00, folosind codul ZFBNDC
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul de pe teren propriu cu Villarreal
Pariaza