Barcelona are cota 10 la victorie pe teren propriu


In tur a invins cu 3-0

Diseara, incepand cu ora 21:45, Barcelona are ocazia ca diferenta dintre ea si cea de-a doua clasata sa fie compusa iarasi din doua cifre. Catalanii au un meci relativ usor pe teren propriu cu Leganes, formatie care, desi aflata pe pozitia a opta, nu a impresionat in ultimele deplasari.

Avand in vedere aceste aspecte, ni se pare foarte tentanta promotia casei de pariuri Fortuna, care ne prezinta cota 10 pentru ca formatia antrenata de Ernesto Valverde sa se impuna. Eligibili la promotie sunt doar cei care isi vor crea cont la Fortuna pana la ora partidei. Trebuie sa plasezi apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in meciul cu Leganes.

In vederea cotei marite sunt luati in calcul maxim 50 lei, daca Barcelona va castiga obtinand cel mult 500 lei. Astfel, castigul conform cotei normale il vei primi cash, pe cand restul ti se va credita sub forma de bonus in maxim 72 ore. In caz ca Barcelona nu se va impune, vei primi bonusul de bun-venit, care consta intr-un pariu fara risc de pana la 300 lei. Asta inseamna ca daca plasezi un prim pariu, iar acesta nu este castigator (cel pe victoria Barcelonei, in cazul nostru), ti se ramburseaza intreaga suma.

FortunaNu poti rata o asemenea oportunitate

Pariază acum

Barcelona are cota 10 la victorie pe teren propriu, bonusul primit in urma cotei marite sau cel de bun venit trebuind rulat de 5 ori pe cote minime de  1.5.

Daca pariul este castigator, iar Barcelona se impune, bonusul este valabil timp de 7 zile, iar daca nu este castigator timp de 30 zile. Poti plasa atat pariuri simple, cat si bilete multiple, neimpunandu-se alte restrictii in privinta cotelor.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Fortuna pana sambata, ora 21:45
  2. Pariaza online
  3. Sport -> Fotbal
  4. Spania -> La Liga
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul cu Girona
  6. Daca Barcelona invinge vei castiga maxim 500 lei conform cotei marite, iar daca nu va obtine cele 3 puncte ti se va rambursa miza, pana la 300 lei

Castigi indiferent de rezultat