La Cupa Mondiala am avut tehnologia VAR iar in cazul in care un arbitru facea o greseala se putea corecta cu ajutorul asistentilor, insa in campionatele nationale nu mai este cazul, exista oricand posibilitatea sa vedem greseli care pot schimba soarta unui meci dar si rezultatele pariurilor noastre. Cele mai grave actiuni care pot determina decisiv un rezultat sunt penalty-urile, de aceea la Unibet avem o oferta de asigurare, mai exact in cazul unui pariu pierdut pe un meci in care s-a dat penalty primim bani inapoi pana la 500 RON.

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

Ca sa fii eligibil trebuie sa plasezi pariuri doar pe urmatoarele tipuri de pronosticuri: Primul/ultimul marcator, Scor corect, Scorul primei reprize/scor final, Scorecast pentru orice Wincast. In plus doar meciurile din Premier League, La Liga si Liga Campionilor sunt luate in considerare pentru aceasta oferta. Rambursarile se aplica pariurilor pierdute pe meciurile in care se da un penalty dupa minutul 90, in timp regulamentar de joc, adica fara extratime.

Cum pot opta la promotie?

  1. Intra in contul tau Unibet, daca nu ai cont da click aici
  2. Pariaza pe meciuri din La Liga, Premier League sau/si Champions League
  3. Alege doar din pietele de pariuri: Primul/ultimul marcator, Scor corect, Scorul primei reprize/scor final, Scorecast pentru orice Wincast
  4. Miza minima este de 25 RON
  5. Daca in meciul pe care ai pariat se da un penalty dupa minutul 90 si pariul e pierdut, primesti banii inapoi CASH, max. 500 RON

Se pot juca si bilete multiple, adica cu mai multe selectii iar pariul care este pierzator din meciul cu penalty acordat primeste cota 1, rezultatul biletului fiind valabil.

Pariază