Califica-te la campionatul de pariuri live din Londra

La inceputul lunii martie puteti calatori in Londra cu ajutorul casei de pariuri Unibet, pentru a participa la Campionatul de Pariere Live.

UPDATE

Unibet a modificat astazi conditiile de participare la calificari, in primul rand perioada de desfasurare a promotiei s-a modificat fiind acum intre 11 ianuarie si 29 ianuarie. In al doilea rand puteti acumula puncte in clasament si din pariurile pre-meci nu doar din cele live.


Asta daca va veti clasa in top 10 in clasamentul calificarilor acestei competitii. Calificarile au inceput astazi, 11 ianuarie si vor dura pana pe 29 ianuarie. Tot ce trebuie sa faceti pentru a aparea in clasament este sa optati la promotie, butonul gasindu-se pe pagina acesteia, dupa care sa plasati pariuri pre-meci sau live, indiferent de sport sau miza. Singura conditie este respectarea cotei minime, care sa atinga valoarea 1.2. Pariurile pot fi plasate si de pe mobil.

Azi incep calificarile pentru campionatul de pariere live din Londra

Azi incep calificarile pentru campionatul de pariere live din Londra, primii 10 utilizatori din clasament castigand un loc la campionatul cu premii totale de 15 000 euro, plus un iPad de pe care pot paria la Campionatul Live. De asemenea, primii 100 clasati vor primi pariuri gratuite in valoare de 100 euro.

Optati pentru promotie, plasati pariuri live si acumulati puncte!

Clasamentul va fi  calculat dupa urmatoarea formula: Miza * Numar evenimente de pe bilet * Cota totala a biletului. Rezultatul calcului va fi automat transformat in euro si trecut in clasament. Doar pariurile castigatoare vor conta in clasament. Acesta se va actualiza zilnic pana la ora 15:00, incepand din 12 ianuarie. Clasamentul poate fi vizualizat in categoria ”Pariuri”, sub-categoria ”Clasament”.

Azi incep calificarile pentru campionatul de pariere live din Londra

Ultima editie a Campionatului de pariere LIVE a fost dominata de Ponturi Bune

Ultima editie a acestui campionat inedit organizat de Unibet a avut loc la Bucuresti in luna decembrie a anului 2016. Trei dintre membrii echipei noastre s-au aflat acolo: Sydu, Claudiu Hood si Marius s-au duelat alaturi de alti 7 concurenti timp de 4 ore pentru premiile in valoare totala de 5.000 de euro. Dragos aka Sydanu a obtinut primul loc in stil de mare campion, cu un all-in pe un pariu de cota 3.00 la El Clasico. Marius s-a aflat si el pe podium (#3) in timp ce Hood s-a clasat pe pozitia a 5-lea dupa ce aproape 3 ore a fost pe locul secund.

Premii puse in joc pentru calificari

Cei ce se vor califica pentru Campionatul Live de pariuri vor primi un pachet de calatorie care include

  • Cazarea la hotel in Londra timp de trei nopti
  • Participarea la finala campionatului de pariuri in direct
  • Bani de cheltuiala – €200
  • Mic-dejun si cina
  • Petrecerea jucăatorilor
  • iPad

Fiecare dintre cei 10 finalisti va primi un iPad in momentul ajungerii la Campionatul Live si un cont nou cu 100 monede virtuale, de pe care va putea paria.

Dupa cum va puteti da seama, castigator va fi cel care la final va avea in cont cele mai multe monede virtuale. Finala va dura 4 ore, singura conditie fiind ca utilizatorii sa plaseze minim 30 pariuri live. Primii 4 jucatori vor fi premiati, primul castigand 8 000 euro, al doilea 4 000 euro, al treilea 2 000 euro, iar al patrulea 1 000 euro. Castigurile vor fi platite in contul real Unibet al utilizatorului.

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Doar azi ai cota 10 pentru orice meci din Serie A Cota reala minima trebuie sa fie 1.2 Astazi, 20 septembrie, se vor disputa 9 meciuri din etapa a cincea in Serie A, cel putin doua dintre ele fiind destul de interesant de vizionat. La casa de pariur...
Cum obtii 15 RON bonus pentru derby-ul CFR vs FCSB Pariaza minim 50 RON pe partida CFR vs FCSB si primesti pariu gratuit 15 RON Derby-ul Ligii I, cel ce aduce fata in fata principalele candidate la titlu in acest sezon, liderul CFR si echipa aflata p...
Pariaza pe Dinamo vs Concordia si primesti pariu bonus de 15 RON Marti, 20 septembrie, se desfasoara doua partide contand pentru runda cu numarul 11 din Liga I. Prima partida aduce fata in fata doua reprezentante ale fotbalului din Moldova, FC Botosani primind vizi...