Atletico Madrid - Real Madrid: cotele la pariuri


Meci de Champions League

Derby-ul madrilen dintre Atletico si Real va incepe diseara, la ora 21:45, transmis fiind de Digisport 1 si Telekom Sport 1. Dincolo de a fi un derby madrilen, vorbim despre unul european, cele doua intalnindu-se in repetate randuri in fazele superioare ale Ligii Campionilor.

Cele doua formatii se afla pe locurile 3 si 4, la egalitate de puncte. Atletico Madrid este neinvinsa in campionat, din ultimele 5 partide reusind insa doar doua victorii si acelea la scor minim, cea de runda trecuta venind in prelungirile partidei. In precedenta deplasare, Real Madrid a fost invinsa in mod surprinzator de Girona, acela fiind singurul pas gresit al “galacticilor” din ultimele 6 etape.

Atletico Madrid – Real Madrid: cotele la pariuri (1X2)

In 8 din ultimele 9 partide disputate in La Liga de catre Atletico Madrid au fost inscrise maxim doua reusite, golul al treilea din cel de-al noualea meci venind in prelungiri. Totodata, in toate cele 4 partide de pe teren propriu ale “plapumarilor” au fost marcate cel mult doua goluri. De partea cealalta, Real Madrid vine dupa 4 partide in campionat in care au fost marcate 3 goluri. Cu Atletico Madrid ca gazda, cele doua formatii s-au intalnit de 80 ori in campionat, Atletico impunandu-se de 24 ori, Real Madrid in 34 randuri, 22 intalniri incheindu-se la egalitate. Sezonul trecut Real Madrid a invins-o cu 3-0 in deplasare pe Atletico in campionat.

Cele doua se cunosc destul de bine, in ultimele doua sezoane intalnindu-se de 3 ori in Champions League. In acest context, nu stim in ce masura se vor marca multe reusite, insa speram ca vom asista la un joc spectaculos.