Salutari,

Am ajuns la ziua 9 a Calendarului Festiv Unibet si dupa ce am avut parte de multe bonusuri la pariuri, runde gratuite si turnee de poker online, iata ca astazi avem ceva nou.

Unibet, casa de pariuri online numarul 1 in Romania, ofera o asigurare a pariurilor online plasate pe : “Messi marcheaza primul”

pariuri online - asigurare primul marcator

Ce trebuie sa fac?

  1. Acceseaza pagina promotiei aici. Daca nu ai un cont Unibet poti deschide unul aici.
  2. Apasa casuta numarul 9, apoi butonul “Optati”
  3. Plaseaza un pariu pe pronosticul “Messi marcheaza primul”
  4. Daca Messi va juca in meci, nu va inscrie primul, dar totusi va inscrie oricand, atunci primiti banii inapoi in limita a 50 RON.

Pariaza ACUM la Unibet>>>

Un prim gol al Barcelonei marcat de Messi este cotat cu 4.50 – cota de altfel foarte buna. Desi Neymar si Suarez sunt pana acum principalii marcatori ai catalanilor, asigurarea oferita astazi face ca aceasta optiune sa fie una valoroasa.

50 Ron pe “Messi marcheaza primul” va poate aduce 225 Ron daca acesta va reusii sa inscrie primul. In cazul in care inscrie dar nu primul, miza se returneaza. Singura varianta in care pierdeti banii este cea in care Messi nu va inscrie deloc.

Bafta si spor la castiguri astazi!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bonus de pana la 300 RON pentru Australian Open 5 pariuri promotionale iti aduc 50 RON BONUS Inceput pe 15 ianuarie, primul mare turneu de Grand Slem al anului este o ocazie perfecta pentru iubitori tenisului de a paria pe partidele programate. De...
Cota 6.00 pentru PSG in meciul cu Dijon Parizienii vin dupa 13 victorii consecutive pe propriul teren Lider detasat in Franta, PSG, primeste in aceasta miercuri vizita formatiei de pe locul 10, Dijon. Partida este programata in cadrul etap...
Castiga bonusuri totale de 200 RON la Australian Open Se vor acorda in transe de 20 lei O promotie destul de tentanta a casei de pariuri Fortuna iti ofera, pe langa castigul propriu-zis, 50% din acesta in cazul in care Simona Halep se impune la Australi...