Salutari,

Am ajuns la ziua 9 a Calendarului Festiv Unibet si dupa ce am avut parte de multe bonusuri la pariuri, runde gratuite si turnee de poker online, iata ca astazi avem ceva nou.

Unibet, casa de pariuri online numarul 1 in Romania, ofera o asigurare a pariurilor online plasate pe : “Messi marcheaza primul”

pariuri online - asigurare primul marcator

Ce trebuie sa fac?

  1. Acceseaza pagina promotiei aici. Daca nu ai un cont Unibet poti deschide unul aici.
  2. Apasa casuta numarul 9, apoi butonul “Optati”
  3. Plaseaza un pariu pe pronosticul “Messi marcheaza primul”
  4. Daca Messi va juca in meci, nu va inscrie primul, dar totusi va inscrie oricand, atunci primiti banii inapoi in limita a 50 RON.

Pariaza ACUM la Unibet>>>

Un prim gol al Barcelonei marcat de Messi este cotat cu 4.50 – cota de altfel foarte buna. Desi Neymar si Suarez sunt pana acum principalii marcatori ai catalanilor, asigurarea oferita astazi face ca aceasta optiune sa fie una valoroasa.

50 Ron pe “Messi marcheaza primul” va poate aduce 225 Ron daca acesta va reusii sa inscrie primul. In cazul in care inscrie dar nu primul, miza se returneaza. Singura varianta in care pierdeti banii este cea in care Messi nu va inscrie deloc.

Bafta si spor la castiguri astazi!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cota 15.00 pentru Romania in amicalul cu Israel Israel a pierdut la zero 4 din ultimele 5 partide jucate Sambata, 24 martie, sunt programate 14 partide amicale intre echipe nationale de fotbal din intreaga lume. Reprezentativa tarii noastre urmeaz...
Plaseaza orice pariu la cota 10 in Israel – Romania Vei primi dublul mizei inapoi daca nu e castigator Primul test din acest an al nationalei de fotbal a Romaniei, va avea loc vineri, incepand cu ora 20:00, impotriva Israelului, formatie ce a suferit ...
Cota 30.00 pentru nationala de handbal feminin a Romaniei Romania si Rusia ocupa primele doua locuri in Grupa 4 de calificare la Campionatul European Duminica, 25 martie, reprezentativa nationala de handbal feminin a Romaniei incearca sa isi ia revansa in f...