Analiza Betano inainte de Beer Sheva - FCSB

Analiza Betano inainte de Beer Sheva - FCSB

FCSB joacă diseară, de la ora 20:00, al treilea meci din grupele Europa League. Cu șase puncte din șase posibile, echipa din România își poate crește „zestrea” pe terenul celor de la Beer-Sheva.

Infograficul de mai sus, realizat de operatorul digital de pariuri sportive și cazinou Betano.com, le compară pe combatantele de diseară luând în considerare câteva cifre importante. Privindu-le, se poate vedea că israelienii sunt mai incomozi decât par. Au adunat trei puncte în Grupa G, grație unei victorii cu 2-1 pe teren propriu contra elvețienilor de la Lugano, au o mai bună acuratețe a paselor decât FCSB și sunt foarte aproape de performanțele roș-albaștrilor în ceea ce privește șuturile la poartă, șuturile spre poartă și cornere. FCSB se va duela cu un adversar care știe să atace, adică unul similar cu filosofia de joc impusă și de Nicolae Dică.

FCSB are plusul defensivei, se apără mai bine decât israelienii, iar acest lucru se vede la numărul de goluri primite în Europa League. Românii au încasat doar un singur gol în două partide – o medie de 0,5 pe meci – pe când gazdele de diseară au primit în medie două goluri pe meci.

BetanoZeci de pariuri la Beer Sheva – FCSB

Pariază acum

Până acum, în partiele jucate de FCSB și Beer-Sheva în Grupa G a Europa League s-au marcat cel puțin trei goluri, iar Betano oferă o cotă de 1,95 pentru ca diseară să se înscrie peste trei goluri. Un alt tip de pariu interesat este o victorie a Stelei și peste 2,5 goluri în meci, cu o cotă de 5,50.

Beer-Sheva este o echipă care joacă bine pe teren propriu, împinsă din spate de suporterii fanatici. Este foarte posibil ca diseară să se joace atent de ambele părți, FCSB să mizeze pe un singur punct și să asistăm la un meci strâns, cu puține goluri, în care gazdele ar putea avea câștig de cauză. De altefl, așa cum arată și cotele la pariuri sportive, FCSB nu este favorită. Dacă pariezi pe victoria echipei din România, îți poți mări de patru ori miza, pe Betano, care a inclus meciul Beer-Sheva – FCSB într-o ofertă extinsă de pariere, cu cote maxime. O victorie a gazdelor este privită drept una mai probabilă din punct de vedere statistic, cu o cotă de 2,20.