Agentiile fortuna trec la programul de vara

Agentiile fortuna trec la programul de vara

Pe 10 iulie se va disputa finala Campionatului European si, totodata, va fi ultima zi din aceasta luna in care agentiile fortuna vor avea program normal.

Asta fiindca, din 11 iulie, profitand si de faptul ca nu vor fi meciuri prea multe, agentiile fortuna trec la programul de vara, redus  zilnic cu 4 ore. Daca, in mod normal, acestea au program zilnic de la 10:00 la 22:00, acum el va incepe la 12:00, incheindu-se la 20:00. Asta nu ar fi nimic, insa acest program de vara dureaza pana pe 21 august, urmand ca pe 22 sa se revina la programul normal.

Agentiile fortuna trec la programul de vara, permitandu-si asta deoarece compania are si o casa de pariuri online.

Daca nu ar fi avut-o, ne indoim ca si-ar fi asumat riscul de a scurta programul de lucru, mai ales ca pe 5 august incep Jocurile Olimpice, care se desfasoara noaptea. Asadar, acele ore contau foarte mult. Probabil se mizeaza ca utilizatorii isi vor face un cont la casa de pariuri online fortuna, acolo unde vor beneficia de un pachet de bun-venit de pana la 1 000 RON.

Cei ce nu vor sa se complice facand plata online o pot face direct de la agentie, fara a fi nevoie de un card bancar, portofel virtual sau alte metode de plata. Pentru a efectua un depozit la Fortuna prin intermediul agentiei, trebuie doar sa te prezinti cu buletinul, depunerea minima fiind de 10 lei. Apoi poti juca linistit la casa de pariuri online.

Pariaza la casa de pariuri online Fortuna

In ceea ce priveste retragerile din agentie, pentru a efectua una trebuie sa fi depus macar o data prin intermediul agentiei, dar si sa plasezi cererea de retragere pe site, specificand suma pe care vrei sa o retragi, dar si adresa acelei agentii. Vei primi apoi un cod pe e-mail, pe care trebuie sa i-l prezinti casieritei de la agentie, impreuna cu un act de identitate.

Probabil ca, atat din cauza reducerii programului, insa si al aproppierii Jocurilor Olimpice, operatoarele vor fi sfatuite sa prezinte fiecarui client aceasta varianta cu depunerea prin intermediul agentiei.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

FCSB vs Poli Timisoara iti poate aduce 200 RON bonus FCSB a castigat la zero ultimele 4 meciuri disputate acasa La 3 zile dupa victoria obtinuta in Israel, 2-1 cu Hapoel Beer Sheva in cea de-a 3 partida din faza grupelor Europa League, stelistii intaln...
Viitorul vs CFR Cluj beneficiaza de marja 0 Vizat e si derby-ul din Serie A In urma partidei de astazi, CFR Cluj are ocazia de a se distanta la 7 puncte de cea mai periculoasa adversara, FCSB, in vreme ce Viitorul se va instala pe ultimul loc ...
Pariaza pe Barcelona in meciul cu Malaga pentru 150 RON bonus Cota 4.00 pentru victoria liderului impotriva ultimei clasate Aflata pe primul loc in Spania, Barcelona nu mai are nevoie de nicio prezentare, insa nu putem sa trecem cu vederea numarul incredibil de...