Am intrat in linie dreapta in ceea ce priveste startul Campionatului Mondial de Fotbal, programat in perioada 14 iunie – 15 iulie in Rusia. Meciul inaugural dintre Rusia si Arabia Saudita are loc joi, insa nu avem de asteptat decat o singura zi pana la primul derby, cel dintre Spania si Portugalia, programat vineri, 15 iunie, la ora 21:00.

100% până la 555RON
Pariază acum

Dupa cum era de asteptat, casele de pariuri online se intrec in promotii dedicate evenimentului fotbalistic international programat din 4 in 4 ani.

Cea mai bogata oferta o gasim, fara doar si poate, la Winmasters, casa de pariuri online ce afisaza in acest moment nu mai putin de 11 promotii special create pentru CM 2018. De la bonusuri de reincarcare, pana la rotiri si pariuri gratuite (uneori chiar combinate) toti clientii Winmasters pot beneficia de oricare dintre cele 11 oferte, modalitatea de participare fiind extrem de simpla in fiecare caz.

Inscrierea trebuie facuta separat la fiecare promotie, fiecare din acestea fiind supusa unor Termeni si Conditii de care este obligatoriu sa tineti cont.

Detalii