Adauga orice pariu doresti pe un bilet deja inceput


Disponibil daca optezi pentru Cash Out

O casa de pariuri licentiata in Romania va incepe anul 2018 cu “haine noi”. Este vorba despre Netbet, care ieri si-a schimbat interfata, cu aceasta ocazie aducand cateva noutati, pe care cu siguranta utilizatorii le vor vedea  cu ochi buni.

Cea mai interesanta noutate o reprezinta functia Add2bet, care iti permite sa adaugi orice pariu doresti la biletul tau, conditia fiind ca biletul sa beneficieze de Cash Out. Este prima casa de pariuri care vine cu aceasta inovatie, cel putin dintre cele licentiate in Romania.

NetbetO inovatie in domeniul pariurilor

Incearc-o acum

Cum procedezi pentru a adauga orice pariu doresti pe un bilet deja inceput?

Pentru a beneficia de aceasta facilitate, in primul rand trebuie sa ai un bilet sau chiar un pariu deschis (care  sa beneficieze de optiunea Cash Out), asa cum am specificat mai sus. Apoi trebuie sa alegi o selectie a unui eveniment si sa o adaugi la un astfel de pariu/bilet, putand alege doar un bilet pe care sa adaugi noul pariu, nu mai multe. Adaugarea se face foarte simplu, apasand optiunea “Alege un pariu pentru editare”, dupa care “Adauga la acest pariu”, buton aflat sub fiecare pariu/bilet eligibil.

Nu trebuie sa platesti nimic pentru a plasa pariul

Dupa ce ai ales biletul pe care doresti sa adaugi pariul, noua miza a biletului respectiv devine automat suma de Cash Out, suma pe care ai fi obtinut-o daca ai fi inchis pariul in acel moment. Miza nu poate fi modificata, iar selectiile orginale (cele care nu s-au incheiat) vor fi plasate la cotele disponibile in momentul adaugarii. Cu alte cuvinte, odata ce noul pariu este plasat prin optiunea “Add2bet”, se da Cash Out pariului initial, pentru ca suma obtinuta in urma Cash Outului sa fie utilizata pentru plasarea noului pariu. Optiunea “Add2bet” nu este disponibila daca alegi un freebet pentru noile selectii adaugate sau in cazul in care doresti sa plasezi pariuri Each-Way (EW).

Cu aceasta functie parierea devine mai usoara