Action Betting - o noua optiune de pariere atractiva la Unibet


Action Betting – o noua optiune de pariere atractiva la Unibet

Action Betting - o noua optiune de pariere atractiva la Unibet

Pariaza rapid si eficient numai la Unibet

Conform preferintelor dumneavoastra in sondajul creat de noi, casa de pariuri Unibet se afla detasat pe prima pozitie. Unicul scop al acestora pare a fi de a va aduce pe langa cele mai bune cote si oferte si cele mai bune experiente de pariere live, prin inovatii precum – Action Betting.

Ce este Action Betting?

Action4

  • Noua optiune de pariere live proaspat implementata pare sa fie pe gustul multor pariori. Scopul pariurilor de tip „Action Betting” este acela de a determina ce se va intampla in urmatoarele cateva secunde/minute la respectivul sport.
  • Probabil multi dintre voi va ganditi la timpul de asteptare al validarii pariului, insa eu unul la acest tip de pariuri la baschet am avut pariurile validate chiar in mai putin de 30 de secunde cateodata!

La ce meciuri se poate paria?

  • In momentul de fata, la doar cateva saptamani de la implementare, aceasta exista in proportie de 85% in ceea ce priveste meciurile de tenis, 80% la meciurile de volei, 20% la meciurile de baschet, dar si la cele mai importante evenimente fotbalistice si nu numai. Aceste cifre bineinteles, vor fi imbunatatite cu timpul, cei de la Unibet dorind sa acopere o gama cat mai larga de sporturi si tipuri de pariu.

Ce tipuri de pariuri exista?

Sport:

Tip de pariu:

Tenis

Castigatorul urmatorului punct

Cricket

Run la urmatoarea minge

Volei

Castigatorul urmatorului punct

Squash

Castigatorul urmatorului punct

Badminton

Castigatorul urmatorului punct

Tenis de masa

Castigatorul urmatorului punct

Fotbal

Urmatoarea aruncare de la margine

Baseball

Va reusi batter-ul sa loveasca?

Hochei

Urmatorul Face Off

Urmatorul Face Off in primele 2 minute

Baschet

Urmatoarea metoda de marcare

Rugby Union

Urmatorea faza fixa

Darts

1st Dart Treble 20

De ce ar trebui sa pariem pe Action Betting?

Action1

  • Multi dintre urmaritorii pagine noastre sunt familiarizati cu imaginea de mai sus. Primul sport unde s-a promovat acest tip de pariu a fost baschetul, acolo unde in timpul turneului EuroBasket din aceasta toamna, am sfatuit pe cat mai multa lume sa incerce acest tip de pariu. Daca pariem inteligent, profitul poate fi unul frumusel la Action Betting! 

Cum va evolua?

Action3

  • Forma finala si ideala a acestui proiect ar fi cea de mai sus, care este la nivel informativ pentru parior mai bun decat absolut orice pe piata in acest moment.
  • De asemenea, dupa cum prefatam si ceva mai sus, cat de curand, probabil la urmatorul Mare Slem, va fi prezenta si o promotie in urma careia puteti profita daca pariati pe Action Betting.

Concluzie:

  • Asemenea inovatii in domeniul pariurilor sunt intotdeauna bine-venite si noi le primim cu bratele deschise. Unibet prin aceasta miscare isi consolideaza in opinia noastra pozitia de lider pe piata romaneasca licentiata si va sfatuim sa va deschideti cat mai repede un cont la acestia!