AC Milan este cotata cu 10 contra ultimei clasate


Benevento a stat pe ultimul loc intreg campionatul

AC Milan vine dupa 4 remize, rezultate ce i-au pus capat sperantelor pentru un loc in Champions League. Acum “diavolii” au emotii si pentru un loc in Europa League, asteptand-o 3 partide dificile pana la finele campionatului. Nu este cazul si celei din aceasta runda, cand milanezii vor intalni pe teren propriu codasa Benevento, care nu mai are nicio sansa de a scapa de retrogradare.

Asadar, elevii antrenati de Gennaro Gattuso nu ar trebui sa aiba emotii in a obtine toate cele 3 puncte. In sprijinul acestui pont vine casa de pariuri Netbet, care prezinta cota 10.0 ca milanezii sa se impuna diseara. La promotie esti eligibil daca te vei inregistra la Netbet utilizand codul “COTA10”, dupa care vei efectua un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live sau live, singur pe bilet, pe succesul celor de la AC Milan contra lui Benevento.

NetbetNu rata aceasta super-promotie

Pariază acum

AC Milan este cotata cu 10 contra ultimei clasate, cel mult 50 lei luandu-se in calcul in vederea cotei marite.

Asta inseamna ca, in caz ca AC Milan se va impune, vei castiga cel mult 500 lei, castigul conform cotei de pe site acordandu-ti-se imediat cash, pentru ca restul sa ti se crediteze sub forma de bonus in maxim 72 ore. Daca AC Milan nu va castiga ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei, tot sub forma de bonus. In cel mult 7 zile de la creditare trebuie rulat bonusul pe cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa respecte criteriul acestei cote minime. Daca AC Milan castiga rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca nu se impune de 6 ori.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Netbet folosind codul COTA10
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un pariu pe victoria lui AC Milan in partida de pe propriul teren contra celor de la Benevento
  5. Iti va fi rambursat dublul mizei, pana la 100 lei, in caz ca AC Milan nu se va impune

AC Milan nu isi permite sa piarda puncte