Pariuri online

52 lei FREEBET fara depunere la Betano 1-31 octombrie 2022

O noua oferta de bun venit exclusiva pentru clientii noi de la Betano Romania, se acorda un FREEBET de 52 lei fara depunere. ATENTIE MARE, trebuie sa folositi codul special SPORT52 la inregistrare.


Avem pentru fanii nostri cele mai tari oferte la pariuri online, iar in luna octombrie cand vom avea sute de evenimente sportive de cea mai buna calitate, avem un cadou special prin Betano Romania. Mai exact in perioada 1-31 octombrie 2022, se acorda 100% FARA DEPUNERE, un bonus sub forma de pariu gratuit in valoare de 52 lei. Trebuie sa folositi codul special la inregistrare mentionat in acest material. Freebet-ul va fi utilizat pe o cota minima de 4.00 (fie bilet simplu fie bilet combinat).

Cum sa obtii 52 lei FREEBET fara depunere la Betano?

  1. Deschide un cont nou la BETANO de aici
  2. Foloseste codul SPORT52 la inregistrare
  3. Primesti automat 52 lei FREEBET valabil 7 zile

Termeni si conditii pentru oferta 52 lei freebet fara depunere Betano 1-31.10.2022

  • Oferta este valabila doar pentru clientii noi
  • Promotia este valabila in perioada 1-31 octombrie 2022
  • Trebuie sa folositi codul SPORT52 la inregistrare
  • Se acorda automat un freebet in valoare de 52 lei
  • Acest pariu gratuit trebuie folosit pe un bilet cu o cota minima 4.00 (biletul poate fi cu un singur meci sau mai multe meciuri)
  • Timp de 7 zile este valabil pariul gratuit
  • Daca pariul plasat este castigator, primiti inapoi doar profitul, fara MIZA

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.