50 RON pariu gratuit la meciul Petrolul - Steaua


50 RON pariu gratuit la meciul Petrolul – Steaua

Duminica seara incepand cu ora 20:30 se va disputa partida dintre Petrolul si Steaua in fata unei arena „Ilie Oana” de la care organizatorii sa asteapta sa fie plina. Din cauza starii proaste a gazonului cei de la Petrolul au luat in calcul varianta Brasov sau Chiajna insa pana la urma au preferat sa joace acasa. Acest meci poate fi insa ultimul pe „OZN Arena”, din cauza datoriilor catre Serviciul de Gospodarire Urbana.

50 RON pariu gratuit la meciul Petrolul - Steaua

„Ros-albastrii” sunt in cautarea celei de-a 4 victorie consecutiva in Liga 1, in timp ce „lupii-galbeni” cauta a 2-a victorie a sezonului. Campioana en-titre nu va avea deloc un duel usor chiar daca intalnesc ultima echipa, jucatorii Petrolului sunt cu banii la zi si in fata unor suporteri minunati sunt gata de inca o surpriza.

Cum iau pariul gratuit?

  1. Intra in contul tau Sportingbet (daca nu ai un cont da click aici pentru a te inregistra). In acest weekend poti profita si de oferta exclusiva prin Ponturi-Bune.ro, la orice depozit de minim 40 RON mai primesti inca 60 RON GRATUIT – detalii aici.
  2. Plaseaza un pariu inainte de startul meciului
  3. Daca pariul plasat este pierdut primesti 100% banii mizati inapoi pana la 50 RON