50 RON pariu gratuit la Dinamo - Steaua


50 RON pariu gratuit la Dinamo – Steaua

Indiferent de forma celor doua formatii si pozitia din clasament Dinamo – Steaua ramane cel mai importat derby din Romania ce pune fata in fata cele mai titrate si iubite echipe. Partida din tur nu ne-a oferit niciun gol, dinamovistii se pot declara multumiti cu acel 0-0 dupa cum a aratat a 2-a repriza cand doar s-au aparat. Din 2011 de la ultima infrangere a Stelei in Derby de Romania este pentru prima oara cand Dinamo porneste cu mari sanse de victorie datorita problemelor mari de lot din tabara „ros-albastrilor” dar si a conditiilor dificile in care Radoi isi conduce antrenamentele.

50 RON pariu gratuit la Dinamo - Steaua

Campioana en-titre ar fi multumita si cu o remiza in „Stefan cel Mare”, ar pastra diferenta de Dinamo care e intr-o situatia mai dificila dupa un inceput foarte bun de campionat in ultimele etape a pierdut multe puncte si locul de play-off este in pericol.

Sportingbet ne ofera un pariu 100% fara risc la derby pentru orice pariu plasat, cum am mai spus si in articolele precedente la asemenea promotii putem incerca cote mai mari, mai riscante – Dinamo are o cota foarte buna de 3.40 la victorie, o victorie ce fanii o asteapta de 4 ani. La cum arata Steaua sub comanda lui Mirel nu ar fi o mare surpriza daca „ros-albii” s-ar impune pe propriul teren.

Iata in 3 pasi simpli cum puteti obtine acest pariu gratuit:

  1. Intra in contul tau Sportingbet (daca nu ai un cont da click aici pentru a te inregistra)
  2. Plaseaza un pariu inainte de startul meciului
  3. Daca pariul plasat este pierdut primesti 100% banii mizati inapoi pana la 50 RON