50 RON Bonus pentru Champions League si Europa League


De azi pana joi avem 4 meciuri in UCL si 20 in Europa League

Au trecut aproape doua luni de la ultimele meciuri din cele mai tari competitii europene intercluburi, insa asteptarea a luat sfarsit. Marti, in Champions League, Manchester City nu poate scapa victoria pe terenul lui Basel si defensiva lui Juventus da piept cu cel mai bun marcator din Europa – vedeta lui Tottenham, Harry Kane, in timp ce miercuri asteptam goluri multe in Real vs PSG iar FC Porto spera ca Liverpool sa prinda o zi nefasta.

La toate aceste super-meciuri se adauga, joi seara, cele 16 partide din Europa League, in mod clar cel mai asteptat meci pentru noi fiind cel dintre FCSB si Lazio.

Daca te numeri printre clientii activi ai casei de pariuri online Winmasters nu uita ca poti beneficia de un PARIU GRATUIT in valoare de 50 RON la 5 pariuri plasate pe meciurile din UCL si EL. Asta doar daca ai efectuat cel putin o depunere cu 10 zile înainte de participarea la promoție.

In cazul in care nu ai cont, deschide-ti unul de pe acest link si efectueaza o depunere cu 10 zile inainte de meciurile retur din Champions League si Europa League, pentru a nu rata oferta viitoare.

WinmastersIncaseaza pariul gratuit de 50 RON

Pariază acum

Detaliile ofertei

 1. Acceseaza contul tau Winmasters
 2. Inscrie-te la promotie apasand butonul rosu PARTICIP
 3. Plaseaza minim 5 pariuri pre-meci sau/si LIVE (miză minimă 20 RON, cotă minimă 1.75) pe oricare meciuri din Champions League și Europa League (doar pariuri cu bani reali)
 4. Indiferent de rezultatul celor 5 pariuri, vei primi un pariu gratuit de 50 RON ce poate fi plasat pe orice meci de fotbal

Termeni si Conditii

 • Sunt eligibili doar clientii din Romania care au facut o depunere cu 10 zile inainte de participare la promotie
 • Este recomandat sa nu plasezi cele 5 pariuri inainte de a astepa 5 minute dupa apasarea butonului Particip 
 • Pariurile pe HANDICAP, inclusiv Miza Rambursata la Egal nu se califica la promotie
 • Pariurile inchise cu Cash Out, anulate sau repetitive nu se ia in calcul
 • Poti beneficia de un singur pariu gratuit in fiecare saptamana cu meciuri UCL si EL
 • Valoarea pariului gratuit (cei 50 RON) se pierde in timpul parierii
 • Pariul Gratuit poate fi utilizat pe un bilet simplu, pre-meci la o cota de minim 1.75 (doar fotbal). Logic este sa nu il plasati pe o cota mai mare de 6.00 deoarece castigul maxim pe care il poti obtine in urma parierii lui este de 250 RON
 • Pariul Gratuit trebuie mizat in totalitate
 • Clientii ce au un alt bonus activ nu pot beneficia de oferta

Pariaza pe cele mai tari meciuri de fotbal