Pariuri online

5 RON bonus in fiecare zi fara depozit la Betfair

Betfair pariuri online aduce in aceasta perioada un bonus pentru toti clientii acordat in fiecare zi de 5 RON fara depozit pentru pariuri sportive.


Ne plac la nebunie promotiile care acorda bonusuri FARA DEPOZIT, mai ales atunci cand oferta se adreseaza tuturor clientilor. O astfel de promotie avem in luna ianuarie la Betfair pariuri online.

Nu mai are nevoie de nicio descriere aceasta agentie online, Betfair este un nume cunoscut la nivel mondial, iar in Romania a devenit foarte cunoascuta pentru cotele marite oferite saptamanal dar si pentru platforma de betting exchange exclusiva.

Era si timpul ca Betfair sa aduca ceva bun pentru clientii deja inregistrati pentru ca in ultimul timp am avut doar oferte pentru clientii noi.

Pentru a participa ai nevoie de un cont valid (verificata identitatea) la Betfair si sa accesezi platforma online in fiecare zi in perioada 19-31 ianuarie 2021.

Bonusul de 5 RON va fi creditat automat in contul tau, sub forma de FREEBET (miza nu este luata in calcul la pariuri, de ex. daca pariati 5 RON pe cota 2, si pariul este castigator, veti ramane cu profitul, adica 5 RON). Bonusul se afla deja in cont, trebuie doar sa alegeti meciurile si sa plasati biletul cu bonusul acordat.

Cum primesti 5 RON bonus fara depozit la Betfair in fiecare zi

  1. Intra in contul tau Betfair (sau deschide un cont nou de AICI)
  2. Verifica contul tau, daca nu este deja verificat
  3. Fa click pe butonul “Pariaza acum” si foloseste bonusul de 5 RON
  4. Bonusul este acordat ca FREEBET

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.