Pariuri online

44 RON bonus fara depozit la Superbet 15-18 februarie

In perioada 15-18 februarie putem obtine 44 RON bonus fara depozit la Superbet. Este o perioada perfecta sa pariem pentru ca revin meciurile din UEFA Champions League, faza eliminatorie. Oferta se adreseaza doar clientilor noi care se inscriu din acest material.


Dupa 2 luni de pauza revin meciurile din Champions League, mai exact pe 16 februarie. Suntem in faza optimilor din Liga Campionilor, cele mai bune 2 echipe din fiecare grupa au ajuns in faza eliminatorie. De acum nu mai e loc de surprize, fiecare club isi va juca sansa deoarece in dubla mansa orice se poate intampla.

La Superbet avem din nou o oferta speciala pentru clientii noi, asta in caz ca ati ratat bonusurile exclusive de pana acum. Daca te inscrii in perioada 15-18 februarie 2021 la agentia online Superbet, primesti un bonus in valoare de 44 RON FARA DEPOZIT.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti verifici contul, un proces normal ce nu dureaza mult. Dupa ce ai facut acest lucru vei primi banii in contul tau, daca nu, te rugam sa iei legatura prin live chat cu un operator Superbet.

Practic daca nu ai bani de investit la pariuri, iti faci simplu si rapid un cont pe Superbet, verifici indentitatea si primesti 44 RON bonus pentru a miza pe disputele din Champions League, Europa League sau orice sport vrei tu.

In plus daca faci un depozit ai un bonus de 50% pana la 200 RON. Pentru urmatorul depozit ai 50% pana la 200 RON, iar pentru cel de-al 3-lea depozit ai 100% pana la 100 RON. Asadar, pe langa bonusul FARA DEPOZIT oferit exclusiv pentru cei care se inscriu din materialul acesta, mai aveti parte de un pachet de 500 RON pentru primele 3 depozit.

Bonus 44 RON fara depozit la Superbet

  1. Deschide un cont nou la Superbet de AICI
  2. Verifica indentitatea
  3. Primesti 44 RON bonus fara depozit
  4. Conditii de rulaj x5

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.