Incepand de joi, 11 octombrie si pana marti, 16 octombrie avem in fiecare zi cel putin 7 meciuri de fotbal din Liga Natiunilor. Competitie noua care pe langa sansa oferita suporterilor de a-si urmari favoritele in meciuri oficiale, mai reprezinta o varianta de rezerva pentru nationalele care nu obtin calificarea la Euro 2020 din preliminarii. De aceea pentru Romania meciurile din aceasta grupa sunt foarte importante, dupa 2 etapa in care nu am castigat, dar nici nu am pierdut, a venit timpul pentru elevii lui Contra sa forteze si sa obtina cele 3 puncte in fata celei mai slabe adversare din aceasta grupa, Lituania.

300 RON cashback, fără rulaj
Pariază acum

Fortuna este una dintre agentiile de top la pariuri online nu doar pentru ca are cote bune dar si pentru ofertele promotionale din fiecare saptamana. Acum, cu ocazia meciurilor echipei nationale de fotbal a Romaniei, putem sa ne alegem cu 2 bonusuri de cate 50 RON fiecare. Mai exact putem primi 2 pariuri fara risc de pana la 50 RON.

Obtine 2 pariuri fara risc si fara rulaj

  • Primul pariu fara risc trebuie activat cel tarziu pe 11 octombrie la ora 23:59. In maxim 24h de la activare trebuie plasat pariul
  • Al doilea pariu fara risc poate fi activat de pe 12 octombrie pana pe 14 octombrie la finalul zilei, doar dupa ce bonusul anterior a fost completat. Cel de-al doilea pariu fara risc poate fi facut doar LIVE si de pe MOBIL

Pariurile fara risc se activeaza automat si pot fi plasate pe oricare dintre meciurile echipelor nationale din urmatoarea perioada. De exemplu astazi (11 oct.) faci un pariu si pierzi, primesti automat 50 RON cash. Iar de maine pana pe 14 poti din nou sa repeti procedura.

Miza minima pentru aceste pariuri este de 5 RON iar suma maxima creditata inapoi, in cazul in care selectia este pierzatoare, este de 50 RON. Daca am facut un pariu iar acesta a fost pierdut, primim banii inapoi in limita a 50 RON cash, fara conditii de rulaj.

Pariaza