Pariuri online

Pariaza pe 888sport si castiga 200 RON in freebet-uri

Inscrie-te acum pe 888sport si pariaza minim 50 RON pe cursele de cai si castigi 200 RON in freebet-uri pentru finala UEL si UCL. Mai exact primesti 100 RON freebet valabil pentru finala Ligii Europa si inca 100 RON freebet valabil pentru finala UEFA Champions League.


Miercuri seara pe Stadionul Miejski din Gdańsk se joaca finala Europa League 2021 dintre Villarreal si Manchester United cu incepere de la ora 22:00. Se anunta o partida echilibrata chiar daca United este cotata cu prima sansa, este o finala si orice se poate intampla, mai ales ca Villarreal este o trupa solida sub comanda lui Unai Emery. In weekend se joaca si finala UCL, deci avem o saptamana foarte atractiva.

888sport ne aduce o promotie tare de tot pentru aceasta finala, cu doar 50 RON putem obtine un bonus de 200 RON. Oferta este dedicata doar clientilor noi care se inscriu si fac un depozit minim de 50 RON folosind codul EL40.

Ce trebuie sa faci pas cu pas ca sa primesti 200 RON freebet cu doar 50 RON miza

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de cel putin 50 RON folosind codul EL40
  3. Plaseaza un pariu de minim 50 RON si la cota minima 1.50 pe cursele de cai
  4. Primesti 100 RON freebet pentru finala Europa League si 100 RON freebet pentru finala Champions League

Poti plasa si un bilet multiplu, adica cu mai multe meciuri, dar fiecare eveniment sa aiba cota minima 1.50. Doar pariurile plasate pe cursele de cai sunt luate in considerare, iar depozitele facute prin Paysafecard, Neteller sau Skrill nu sunt luate in considerare.


Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.