Pariuri online

20 RON pariu gratuit pentru Wimbledon 2021 prin Winmasters

Pariaza vara asta pe Wimbledon 2021 cu 20 RON pariu gratuit prin Winmasters Romania. Oferta este valabila de 3 ori pe zi pana la finalul turneului. Toti clientii pot beneficia de aceasta promotie speciala care cu siguranta va fi apreciata de iubitorii tenisului.


Pariurile pe tenis sunt foarte populare in aceasta perioada, mai ales ca pana pe 11 iulie se desfasoara Wimbledon 2021. Avem o multime de optiuni de pariere pe tenis la Winmasters, daca facem combinatiile corecte putem face bani frumosi.

In plus ca sa ne rasplateasca pentru pariurile plasate pe tenis la Wimbledon, agentia de pariuri online Winmasters ne ofera pana la 3 pariuri gratuite pe zi in valoare de 20 RON fiecare.

Oferta se adreseaza tuturor clientilor Winmasters care pariaza cel putin 50 RON pana la finalul competitiei.

Pentru a te califica la aceasta promotie trebuie sa plasezi un pariu simplu, pre-meci de cel putin 50 RON pe orice meci de la Wimbledon 2021. Cota minima pentru pariuri simple este de 1.50. Daca jucati un bilet cu mai multe meciuri, cota minima per total trebuie sa fie de 2.30 (1.50 per selectie). Sunt excluse pariurile de tip handicap, cash-out, miza rambursabila la egal.

Pariul gratuit de 20 RON poate fi folosit exclusiv pe evenimente de la Wimbledon. Puteti folosi aceasta promotie de cel mult 3 ori pe zi in fiecare zi de la Wimbledon.

20 RON pariu gratuit pentru Wimbledon 2021 prin Winmasters

  1. Intra in contul tau Winmasters (click AICI daca nu ai cont)
  2. Fa un pariu de minim 50 RON pre-meci, cota minima 1.50 pe orice partida de la Wimbledon
  3. Castigi 20 RON pariu gratuit valabil tot pentru Wimbledon 2021
  4. Oferta poate fi utilizata de cel mult 3 ori in fiecare zi

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.