Winner Plus, alege meciul care face diferenta!


Winner Plus, alege meciul care face diferenta!

Plus

Casa de pariuri Winner pune la dispozitia pariorilor mai multe promotii, de unde acestia isi pot rontunji veniturile. Pe langa panoul Winner Bonus, unde se gasesc trei partide ce primesc cote speciale, exista si un alt panou, cunoscut sub denumirea Winner Plus.

Winner Plus este o promotie ce aduce in atentia clientilor o gama variata de pariuri din aproape toate sporturile. Optiunile primesc cote marite in functie de numarul de meciuri selectate pe biletul de joc. De regula, clientul trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a putea paria pe meciurile aflate in aceasta promotie. Evident, acestea pot fi jucate la cote normale, fara sa fie nevoie sa indepliniti cerintele pentru Winner Plus. Puteti a consulta oferta puteti opta fie pentru a merge intr-una din cele aproximativ 200 de agentii Winner din intreaga tara, fie accesand platforma online, www.winner.ro.

  • Winner Plus (+5)

In fiecare zi in oferta la rubrica Winner Plus se regasesc meciuri cu o cota mai mare, fiind disponibile doar pentru pronosticurile Sansa Dubla si Final.

Pentru a beneficia de Winner Plus este necesara alegerea altor 5 meciuri din oferta sau mai multe.

Se poate alege doar un singur meci din Winner Plus.

Nu se poate combina cu meciul de baza

Se poate juca bilet simplu sau sistem la minimum 6 evenimente (6/x evenimente)

De exemplu, puteti alege 5 meciuri din oferta pusa la dispozitie de operatorul de pariuri sportive, abi apoi puteti adauga meciul dorit din promotia Winner Plus.

Oferta este foarte varianta pentru o casa de pariuri in plina ascensiune, in special pentru o casa de pariuri destinata jucatorilor care nu prefera online-ul. Te poti bucura de evenimente din aproape toate sporturile importante, de la fotbal si pana la volei pe plaja. Exista unele competitii pe care nu le regasesti in oferta Winner, dar acelea nu sunt de importanta majora. Ca punct de atractie principal, combinatiile Winner sunt printre cele mai reprezentative.