Winner iti da cotele Supercupei Romaniei!


Winner iti da cotele Supercupei Romaniei!

Winner

Casa de pariuri Winner iti da cotele pentru partida de sambata, din Super Cupa Romaniei, unde Astra o intalneste pe CFR Cluj.

Astra Giurgiu este campioana en-titre a Romaniei, dupa ce in sezonul trecut si-a adjudecat primul titlu din istorie, sub comanda lui Marius Sumudica. Astfel, giurgiuvenii au crescut progresiv si dupa ce si-au adjudecat cupa in sezonul 2013/14 si supercupa, ierarhic a urmat campionatul. Zilele trecute a fost tras la sorti si tintarul Ligii 1, iar Astra are meci dificil in prima etapa, urmand sa joace cu Dinamo Bucuresti. De cealalta parte, CFR Cluj a reusit surpriza si a castigat Cupa Romaniei pentru a patra oara in ultimii noua ani. Maniera cum a fost castigata, revenind de la 0-2, a aratat ca in ciuda problemelor financiare, clujenii raman o forta a campionatului romanesc.

In sezonul trecut cele doua echipe s-au intalnit de doua ori, ambele meciuri terminandu-se la egalitate. De altfel, ultimele cinci dueluri directe au fost aproape in totalitate echilibrate, exceptie facand o singura partida, cand CFR se impunea cu 4-1, in anul 2014. Totusi, Astra a fost echipa mai buna, plus ca se pregateste sa-si afle adversara din Liga Campionilor, iar stagiul de pregatire din Slovenia a fost unul pe masura, giurvenii intalnind echipe cunoscute la nivel european, precum Sturm Graz, FC Copenhaga sau Maribor, iesind neinvinsa. Cota pusa la dispozitie de casa de pariuri Winner pentru o noua victorie a astralilor este una foarte buna 2.50, tinand cont ca CFR-ul inca are probleme financiare si de lot.