Incepe Wimbledonul cu Winner!

winner

Incepand de astazi, 27 iunie si pana pe 10 iulie, se disputa Wimbledon, Grams Slam-ul Marii Britanii, iar casa de pariuri Winner s-a pregatit cu pariuri pe masura.

Un turneu de asemenea anvergura trebuie tratat ca atare de casele de pariuri, iar Winner face acest lucru prin mai multe modalitati. Aici puteti paria pe castigatorul turneului, favorit fiind Novak Djokovic, urmat de Andy Murray, preferatul gazdelor si de elvetianul Roger Federer sau puteti opta pentru cotele speciale oferite la cele mai importante dueluri, care se regasesc in oferta sub denumirea Winner Bonus.

winnerbaieti

La feminin lucrurile stau in nota obisnuita favorita la ridicarea trofeului este Serena Williams, urmata de Garbine Muguruza. Simona Halep primeste o cota de 25 daca bifeaza primul ei trofeu major. Mai mult, la Winner poti paria LIVE pe evenimentele de la Wimbledon, fiind agentia care va pune la dispozitie, poate, cele mai multe optiuni de pariere.

Femei Winner

Avand in vedere ca la Wimbledon poti paria pe foarte multe evenimente in primele tururi, Winner beneficiaza si de o serie de bonusuri, menite sa-ti ridice substantial castigurile de pe bilete, dupa cum urmeaza:

 • •    Winner 200
  Valabil doar pentru biletele simple
  Cota finala mai mare sau egala cu 200
  Cota pe eveniment mai mica sau egala cu 7.00
  In cazul in care pierde un singur eveniment, jucatorul primeste de 10 ori miza biletului.
  In cazul in care unul sau mai multe evenimente primesc cota 1, bonusul se va acorda doar in momentul in care cota finala va ramane mai mare sau egala cu 200.

 

 •     Extra Bonus WINNER
  Se acorda conform tabelului de mai jos,cu restrictia de 1.20/Maxim, 50% din evenimente sa fie de tipul final, sansa dubla, pauza sau final
  6 evenimente – 10% (cota minima de 1.20)
  7 evenimente – 15% (cota minima de 1.20)
  8 evenimente – 20% (cota minima de 1.20)
  9 evenimente – 25% (cota minima de 1.20)
  10 evenimente – 30% (cota minima de 1.20)
  11-14 evenimente – 35% (cota minima de 1.20)
  15-20 evenimente – 50% (cota minima de 1.20)
  21+ evenimente – 100% (cota minima de 1.20)

 

 • Sansa Winner
  Valabil doar pentru biletele simple
  Minimum 11 evenimente
  Cota minima de 1.25
  In cazul in care pierde un singur eveniment jucatorul va primi 15% din castig impartit la cota pierduta.
  In cazul in care un eveniment primeste cota 1.00 Sansa Winner ramane valabil, dar ne vom raporta la noul castig posibil.
  Pentru acest tip de pariu nu se aplica grila de bonusare.
Winner

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cote marite de Happy Weekend-ul Fortuna! Profita de Happy Weekend-ul Fortuna si bucura-te de cotele marite!Casa de pariuri Fortuna sarbatoreste 1 an de existenta pe piata romaneasca si face acest lucru impreuna cu toti clientii existen...
Djokovic – Wawrinka: Cotele Winner pentru finala US Open! Djokovic – Wawrinka: Cotele Winner pentru finala US Open!Astazi, de la ora 23:00, se joaca unul dintre cele mai tari evenimente ale zilei, finala US Open, dintre Novak Djokovic si Stanislas Wawr...
Steaua – Astra: Fii Winner si pariaza pe cartonase! Steaua – Astra: Fii Winner si pariaza pe cartonase!Steaua – Astra este meciul etapei cu numarul 7 din Liga 1 si unul dintre evenimentele de baza de pe panoul casei de pariuri Winner.Gabi Tam...