Fii Winner cu meciurile speciale de marti!


Fii Winner cu meciurile speciale de marti!

Winner

Casa de pariuri Winner ofera cote speciale celor mai interesante partide din oferta, pe care le afiseaza sub denumirea de Winner Bonus. Astazi avem un singur meci pe acest panou si este vorba de duelul dintre Monica Niculescu si Andreea Mitu.

Monica Niculescu si Andreea Mitu se intalnesc astazi, nu inainte de ora 14:00, intr-un meci din saisprezecimile turneului de la Bucuresti. Monica pleaca faovorita, fiind pe locul 53 in clasamentul WTA, dar vine dupa turneul de la Wimbledon, unde nu a reusit mare performanta, deoarece a fost eliminata din turul secund de Baczinsky, 6-1 in decisiv. Totusi, zgura este suprafata preferata a jucatoare noastre, drept dovada ca in editia trecuta a aceluiasi turneu a eliminat-o tot pe Mitu, dar in faza sferturilor de finala, 6-2 in decisiv. Mitu vine si ea dupa turneul de la Wimbledon, dar nu a reusit sa intre pe panoul principal, fiind eliminata in turul secund al calificarilor, de care Kromacheva, cu 2-0. Aflata pe pozitia 152 WTA, Andreea prefera zgura, insa, in acest sezon nu a reusit sa faca turnee memorabile, fiind eliminata in finala cafilicarilor pentru French Open, iar in urma cu doua luni a iesi inca din primul tur in ultimul turneu jucat pe aceasta suprafata, cel de la Bol (Croatia), invinsa fiind cu 0-2 de Voegele.

Monica Niculescu pleaca favorita, ea avand de partea ei si avantajul meciurilor directe, fiind si favorita numarul 5. O eventuala victorie a Monicai este cotata cu 1.50 la Winner.